Chakrubs The Heart Curve Rosenkvarts Dildo

Klicka på en bild för att förstora den

Chakrubs The Heart Curve Rosenkvarts Dildo

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager igen den 2020-06-08 Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

1 895,00 kr

  Produktbeskrivning

  Låt kärlekens kristall vara med och ge dig en särskilt intim G-punktsupplevelse med The Heart Curve Rosenkvarts Dildon från Chakrubs.

  Rosenkvarts är känd som hjärtats och den intensiva kärlekens sten. Den har en inneboende lugn, feminin energi och hjälper dig att få bättre kontakt med ditt hjärtchakra och din egen sensuella kraft.

  Stenen används i kristallterapi och healing för att främja precis de aspekterna. Den traditionen har Chakrubs utvecklat till att nu även omfatta en rad dildos i den vackra, rosa stenen. En dildo som ger dig både fysiska och andliga upplevelser.

  The Heart Curve har en böjd design så att den stöter mot din G-punkt och ger effektiv stimulering där det känns bäst. Med perfekt tyngd som gör att den ligger bra i handen och känns behagligt len och kylig mot din hud.

  Det naturliga materialet anpassar sig snabbt efter din kropps temperatur, men liksom en dildo i glas eller stål kan du också värma upp den eller kyla ned den genom att lägga den i vatten.

  Du kan också låta solen värma din Chakrub Rosenkvartsdildo och känna hur energin från solen fortplantar sig i dildon och din kropp när du tillfredsställer dig själv.

  Detaljer

  MATERIAL: Rosenkvarts kristall/sten.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: 17,8 cm.
  DIAMETER: 3,5 cm (bredaste delen).
  VIKT: 270 g.
  VATTENTÄT: Ja.
  MEDFÖLJER: Fin förvaringspåse i tyg med lädersnöre.
  OBS: Eftersom alla Chakrub-dildos är handtillverkade i naturliga material är varje produkt unik, utseende och färg kan därför variera från den på bilden.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Chakrubs The Heart Curve Rosenkvarts Dildo

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: