Robo Suck 2 Onaniprodukt till Män
Robo Suck 2 Onaniprodukt till Män
SPARA 7%
599,00 kr
SPARA 7%
Robo Suck 2 Onaniprodukt till Män  1
Robo Suck 2 Onaniprodukt till Män  2

Robo Suck 2 Onaniprodukt till Män

2.0 (1)
649,00 kr 599,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Robo Suck 2 är en automatisk onaniprodukt till dig som verkligen vill bli stimulerad.

Med Robo Suck 2 kan du nämligen både njuta effektiva vibrationer och en härlig, lätt sugande känsla.

Den sugande känslan uppstår, när du sätter på Robo Suck 2s rörelser och du håller onaniprodukten helt intill kroppen, så att det inte kommer luft emellan.

När du sätter på den vill toppen av sleeven börja att röra sig upp och ner, samtidigt som att en en stimulator på skaftet rör sig upp och ner. Varje gång sleeven dras upp mot kroppen, skapas där ett kort, stimulerande vakuumtryck.

Robo Suck 2 levereras med en enkel fjärrkontroll, som gör det möjligt att styra rörelserna och vibrationerna var för sig. Båda inställningarna är multispeed, så att du kan ställa in stimuleringen precis som du ha vill ha den.

Vi rekommenderar att du använder Robo Suck 2 tillsammans med vattenbaserad glidmedel, då det kommer att göra upplevelsen av onaniprodukten mer levande och underbar,

Obs!Robo Suck 2 använder 4 st. C batterier, de säljs separat.

Detaljer

MATERIAL: PVC och ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
LÄNGD, TOTAL: 30 cm.
DJUP: 17,5 cm.
DIAMETER, UTVÄNDIG: 7,8 cm.
DIAMETER, INVÄNDIG: Upp till 5,2 cm
VATTENTÄT: Nej.
GLIDKRÄM: Vattenbaserad.
LJUDNIVÅ: Medel.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 14304.
Kundrecensioner
2.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Inget bra köp för mig

På plussidan är kvaliten. Den känns gediget tillverkad och man får intrycket av att den inte går sönder i första taget. Det är ocksä många funktioner i ett, vakuum, pärlband som rör sig och vibrationer. På minussidan är att vakuumtrycket är svårt att få till bra och att rörelsefunktionen med ett pärlband rör sig alldeles förkort bit i tuben. När man pressar den mot kroppen för att få vakuum så når inte pärlbandet längre än ett par centimeter upp över penis. För att få stimulans överollonet behlver man använda handen själv som med en fleshlight, och då försvinner vakuumet. För mig som behöver mycket stimulans på ollonet för att komma är den härprodukten inte bra alls. Jag testade en gång, höll på väldigt länge men kom aldrig med hjälp av apparaten, fick avsluta med handen. Det största minuset är dock att denär mycket svår att rengöra. Innerfodralet går inte att ta ut och den är inte vattentät. Kommer att hamna i garderoben och inte användas fler gånger. Läs mer

-
5 2 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se