Eros Woman Silikon Glidmedel 100 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • Eros Woman Silikon Glidmedel 100 ml 1

Eros Woman Silikon Glidmedel 100 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

169,00 kr

  Produktbeskrivning

  Eros Woman är ett silkeslent silikonglidmedel för kvinnor med känslig hud. Eros Woman Silikonglidmedel har en silkeslen och läcker konsistens och eftersom den innehåller aloe vera och e-vitamin är den extra vårdande för huden.

  Eros Woman kan både användas för sex, onani, kroppsmassage och annat förspel, och glidmedlets smörjande och vårdande egenskaper gör att den är lämplig för de ställen på kroppen där man behöver extra fukt.

  Med Eros Woman får du ett lyxigt glidmedel med en extra bra glidförmåga som självklart är helt utan parfym, smak, konserveringsmedel, fett och olja. Glidmedlet är kondomsäkert och kan lätt tvättas av med vatten och tvål.

  Obs! Silikonbaserat glidmedel får inte användas tillsammans med sexleksaker i silikon eftersom det kan påverka sexleksakernas yta. 

  Detaljer

  MATERIAL: Silikonglidmedel med e-vitamin och aloe vera.
  STORLEK: 100 ml.
  DERMATOLOGISKT TESTAT: Ja.
  SMAK OCH DOFT: Neutral.
  KONDOM-SÄKER: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Fantastisk Ett outstanding glidmedel som lämpar sig för alla sorters sex. Mycket bättre glid än t.ex produkter avsedda för analsex. Denna produkt är det bästa jag och frugan prövat och vi är 110% nöjda. Vi har prövat att byta men kommer alltid fram till samma sak denna är bäst
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Underbar En helt underbar produkt som lämpar sig till både erotisk massage eller för generation.. Är ganska dryg och därför tycker jag att den är relativt prisvärd. Har testat billigare men slutar ändå med att man går tillbaka till denna. Rekommenderar definitivt!
  5 5 1

  Du recenserar: Eros Woman Silikon Glidmedel 100 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.