Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Glidmedel

Använd glidmedel för att få njutningsfulla, verklighetsnära och fantastiska upplevelser - helt enkelt för att få bättre sex. Vi rekommenderar att du använder glidmedel både ihop med sexleksaker, och när du har sex med en partner.

Mest sålda produkter

Glidmedel - Det enklaste, men absolut bästa tillbehöret

Därför ska ni använda glidmedel

Det är många som felaktigt tror att glidmedel bara gynnar kvinnor i övergångsåldern, eller att det enbart ska användas om man har svårt att bli våt på naturlig väg. Rena skrönor. Glidmedel är till för alla och har otroligt många användningsområden också för par. Ni kan t.ex. använda det som massageolja under förspelet, eller för att ge honom ett extra fräckt handjob. Det kan även med fördel användas tillsammans med era favoritsexleksaker, och naturligtvis under själva samlaget, för en mer glidande och läcker känsla.

Glidmedel är i grund och botten det allra enklaste tillbehöret för sexlivet, och just därför faktiskt den första erotiska produkten många införskaffar. Om ni vill introducera sexleksaker i sovrummet, börja med att köpa ett bra glidmedel. Det ger känslan av ett extra element när ni njuter av varandra, utan att vara skrämmande eller svårt och besvärligt att hantera. Använd det för att utforska varandra (och er själva), såväl invändigt som utvändigt. Ni kommer att upptäcka nya områden som förr inte var intressanta, men som plötsligt känns extra härliga att beröra. Efter en tid kan ni överväga att utveckla leken med en sexleksak eller två.

Vilken sort ska ni välja?

Utbudet av glidmedel är stort. Väldigt stort. Och det kan vara svårt att veta vad man ska välja. Grundläggande finns det tre olika kategorier: vattenbaserat glidmedel, silikonbaserat glidmedel och anal glidmedel. Vattenbaserade är de som påminner mest om kvinnans naturliga lubrikation. Det är också den sorten ni ska använda tillsammans med intimprodukter av silikon, för att få en ännu skönare upplevelse. De silikonbaserade varianterna har en mjukare och lite tjockare konsistens, vilket gör dem idealiska för kropps- och intim massage, samt till sexleksaker med hårda ytor, som t.ex. metall och glas. Analglidmedlen är de drygaste och tjockaste av alla typer, då de ska användas till analstimulering och analsex.

Utöver de tre ovanstående huvudgrupperna, finns det också andra varianter, som kan lite mer än bara glida. Om ni vill ha lite extra lubrikation vid oralsex, kan ni testa et glidmedel med smak. Det finns ett stort utbud av olika smakvarianter, så om du föredrar jordgubbar framför blåbär är det inga problem. Ni kan också prova ett stimulerande glidmedel, för en kittlande varm eller kall känsla på huden. I webbshoppen finns även ett stort utbud av ekologiska glidmedel, som är extra skonsamma och perfekta om du är gravid.

Varför ska ni handla hos Sinful?

Oavsett om ni väljer ett vattenbaserat, silikonbaserat eller ett analglidmedel, kommer ni snart upptäcka att ett bra glidmedel förbättrar er sexuella njutning markant. Det spelar ingen roll om ni njuter av varandra eller leker med sexleksaker. Om ni är osäkra på vilken variant som passar era behov bäst, är ni välkomna att ringa eller skriva till kundtjänst. Vi sitter redo att vägleda och ge råd, så ni får precis det ni behöver.

 Sinful.se är vi stolta över att ha en hög servicenivå. Vi vill gärna skapa den bästa upplevelsen för våra kunder, och det gör vi genom att erbjuda ett stort utbud av kvalitetsprodukter. Vi skapar också den bästa upplevelsen för våra kunder genom att erbjuda dem snabb och diskret leverans. Oavsett om ni sitter i Umeå och väntar på ett silikon glidmedel, eller på Öland och väntar på ett ekologiskt glidmedel, så levererar vi det till er på bara ett par dagar - och alltid i diskreta paket. Vi utgår ifrån att när ni beställer erotiska produkter och tillbehör, då vill ni inte behöva vänta längre än nödvändigt, innan ni kan njuta av dess egenskaper och alla nya lekmöjligheter.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful