Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte för Män
Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte för Män
649,00 kr
Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte för Män  1

Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte för Män

4.0 (2)
649,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Om du önskar ett kyskhetsbälte av hög kvalitet är Extreme Chastity Belt från Fetish Fantasy idealiskt för dig. Kyskhetsbältet är tillverkat i stål och det håller effektiv penis på plats så att det inte går att få stånd. Kyskhetsbältet låses fast med det medföljande metallåset som det ingår nycklar till.

Invändigt mäter Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte 8 cm i djupmått och har en diameter på 3,5 cm. 

Obs! Det ingår dessutom en läderrem som hjälper till med att hålla kyskhetsbältet på plats. Bältet är justerbart och passar för en omkrets på på 100-125 cm. Bältet ingår, även om det inte visas på bilden.

Tip! För att göra monteringen mer behaglig kan du smörja in penis i glidmedel innan du börjar använda Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte.

Detaljer

MATERIAL: Stål och läder.
LÄNGD, INVÄNDIG: 8 cm (penisbur).
DIAMETER, INVÄNDIG: 3,5 cm.
VIKT: Ca. 250 g.
INNEHÅLLER: Penisbur, läderrem, metallås och 3 nycklar.

ARTIKELNUMMER: 13988.
Kundrecensioner
4.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Bra grundtanke men urusel kvalitet...

Basringen är för liten då jag är grov runt roten, hade varit bra med några olika storlekar att prova med. Den sitter bra på dagtid men går ej att sova med då natt/morgonståndet blir omöjligt att få bort, blev alldeles blålila och fick ordentliga smärtor. Detta är givetvis individuellt då alla kukar är olika stora.Konstruktionen är i övrigt bra, skön att bära och minimalt med tjuvnyp i pungskinnet, syns knappt under byxorna. Även lätt att hålla ren utan att ta av den. Hänglåsetär riktigt dåligt, blev snabbt missfärgat och ett barn klarar förmodligen att dyrka upp det med en skruvmejsel, ersatte det med ABUS minsta i alu/rostfritt från Jula,funkar klockrent! Nu till det tråkiga, man har förmodligen använt det billigaste kinesiska bondstålet som svetsats ihop av någon med tvivelaktiga kunskaper och sedandoppats utan något större underarbete i krombadet, redan efter en vecka började rost krypa fram i svetsfogarna. När det vattenbaserade glidmedlet jag brukar använda togslut använde jag vid ett tillfälle en massageolja som på något vis reagerade med rosten/metallen och gav mig sår/frätskador och svarta missfärgningar på undersidan avkuken. Mkt otrevligt... Hade den varit gjord i riktigt rostfritt och haft badringar i olika storlek så vore den perfekt, Den fungerar säkert till kortare lekar men ärtyvärr inget man kan bära permanent!! Läs mer

-
5 3 1
Utlämnande med skön tyngdkänsla!

Tog bort läderremmarna för att få en bättre tyngdkänsla av den tunga chastityn som var min första. Frustrerande skönt att vara utlämnad till enbart anal njutning... Grymt bra produkt! Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se