Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte för Män

Klicka på en bild för att förstora den

Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte för Män

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

629,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om du önskar ett kyskhetsbälte av hög kvalitet är Extreme Chastity Belt från Fetish Fantasy idealiskt för dig. Kyskhetsbältet är tillverkat i stål och det håller effektiv penis på plats så att det inte går att få stånd. Kyskhetsbältet låses fast med det medföljande metallåset som det ingår nycklar till.

  Invändigt mäter Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte 8 cm i djupmått och har en diameter på 3,5 cm. 

  Obs! Det ingår dessutom en läderrem som hjälper till med att hålla kyskhetsbältet på plats. Bältet är justerbart och passar för en omkrets på på 100-125 cm. Bältet ingår, även om det inte visas på bilden.

  Tip! För att göra monteringen mer behaglig kan du smörja in penis i glidmedel innan du börjar använda Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte.

  Detaljer

  MATERIAL: Stål och läder.
  LÄNGD, INVÄNDIG: 8 cm (penisbur).
  DIAMETER, INVÄNDIG: 3,5 cm.
  VIKT: Ca. 250 g.
  INNEHÅLLER: Penisbur, läderrem, metallås och 3 nycklar.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Bra grundtanke men urusel kvalitet... Basringen är för liten då jag är grov runt roten, hade varit bra med några olika storlekar att prova med. Den sitter bra på dagtid men går ej att sova med då natt/morgonståndet blir omöjligt att få bort, blev alldeles blålila och fick ordentliga smärtor. Detta är givetvis individuellt då alla kukar är olika stora.
  Konstruktionen är i övrigt bra, skön att bära och minimalt med tjuvnyp i pungskinnet, syns knappt under byxorna. Även lätt att hålla ren utan att ta av den. Hänglåset är riktigt dåligt, blev snabbt missfärgat och ett barn klarar förmodligen att dyrka upp det med en skruvmejsel, ersatte det med ABUS minsta i alu/rostfritt från Jula, funkar klockrent! Nu till det tråkiga, man har förmodligen använt det billigaste kinesiska bondstålet som svetsats ihop av någon med tvivelaktiga kunskaper och sedan doppats utan något större underarbete i krombadet, redan efter en vecka började rost krypa fram i svetsfogarna. När det vattenbaserade glidmedlet jag brukar använda tog slut använde jag vid ett tillfälle en massageolja som på något vis reagerade med rosten/metallen och gav mig sår/frätskador och svarta missfärgningar på undersidan av kuken. Mkt otrevligt...
  Hade den varit gjord i riktigt rostfritt och haft badringar i olika storlek så vore den perfekt,
  Den fungerar säkert till kortare lekar men är tyvärr inget man kan bära permanent!!
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Kinky
  Utlämnande med skön tyngdkänsla! Tog bort läderremmarna för att få en bättre tyngdkänsla av den tunga chastityn som var min första. Frustrerande skönt att vara utlämnad till enbart anal njutning... Grymt bra produkt!
  5 5 1

  Du recenserar: Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte för Män

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *