3 för 600:-

Välkommen till vår 3 för 600-kategori med massor av fräcka sexleksaker till kvinnor, män och par. Om du vill ha fräcka produkter av hög kvalitet till ett lågt pris, då har du hamnat helt rätt. I kategorin 3 för 600 kronor har vi nämligen samlar ihop de några av de mest populära modellerna, och du betalar aldrig mer än 600 kronor, oavsett vilka tre du väljer.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
All Black (1)
Anal Fantasy Collection (3)
baseks (22)
beGLOSS (1)
Big Boy (1)
Bijoux Indiscrets (2)
Black Level (1)
Blue Line (1)
Bound (1)
CalExotics (6)
Clean Stream (2)
Cobeco (2)
Cottelli Collection (6)
Creative Conceptions (5)
Doc Johnson (6)
E-stim Systems (1)
expired_Xl Sucker (1)
Fantasy C-Ringz (2)
Fantasy Lingerie (4)
Fetish Fantasy Extreme (1)
Fetish Fantasy Series (2)
Fifty Shades of Grey (7)
Flutschi (1)
Fun Factory (1)
H2O (1)
ID Lube (1)
Joydivision (4)
Just Glide (1)
Kheper Games (1)
Kiotos (1)
Late X (1)
Le Désir (8)
Leg Avenue (1)
Love To Love (1)
Loving Joy (2)
Malesation (2)
Master Series (3)
Mr. Membr (4)
NMC (2)
NO:XQSE (2)
Nortie (4)
Obaie (8)
Penis XXL (1)
pjur (3)
Pump Worx (1)
Real Feel (1)
Rimba (1)
Rocks Off (5)
Satisfyer (2)
Seven Creations (3)
Sex & Mischief (3)
Sinful (1)
Skins (1)
Sportsheets (3)
Steamy Shades (1)
SvenJoyment (5)
Svenjoyment (5)
Tease & Please (1)
Trinity Vibes (1)
Vivishine (1)
Wand Essentials (1)
Willie City (12)
XLsucker (1)
YesforLov (1)
You2Toys (12)
Zado (1)
Visa alla 196 produkter
Du har sett 48 av 196 produkter
Ladda fler

3 för 600 kronor - Hög kvalitet till lågt pris

Vad innebär 3 för 600 kronor?

Det säger nästan sig själv. 3 för 600 kronor innebär nämligen precis det, att du kan välja ut vilka tre produkter du vill, och sedan betala totalt sexhundra kronor för dem. Det gäller alla sexleksakerna i den här kategorin - oavsett vad de har kostat tidigare. Har du tur kan du alltså hitta en sexleksak som har ett högt normalpris, men eftersom den ligger på den här sidan får du den billigare om du köper två andra produkter samtidigt.

Vi ser till att uppdatera sortimentet på sidan löpande, så att du alltid har ett stort utbud att välja bland. Det innebär dock att du ska vara lite snabb i fingrarna om du redan har hittat tre produkter du gärna vill införskaffa till detta fördelaktiga pris. Vi kan nämligen inte lova att allihop finns kvar i 3 för 600-kategorin nästa gång du besöker sidan, så missa inte chansen.

Men vad händer om du hittar sex olika sexleksaker som du bara måste ha i din ägo? Inga problem. Varje gång du lägger tre produkter från den här sidan i din varukorg, räknas priset automatiskt om till sexhundra kronor. Med andra ord kan du spara riktigt mycket pengar genom att handla erotiska leksaker från den här kategorin.

Sexleksaker för alla smaker

Vilka produkter som finns i den här kategorin kan variera, eftersom vi löpande byter ut sortimentet så att här alltid finns något för alla smaker. Det är nämligen viktigt för oss att alla har chans att köpa sexleksaker som passar dem, även till detta ovanligt fördelaktiga pris.

Kategorin med 3 för 600 kronor kommer alltid vara fylld med några av de mest populära sexleksakerna av högsta kvalitet, så du kan vara säker på att du får valuta för pengarna. En snabb titt på det stora utbudet kommer också avslöja att här gömmer det sig lite av varje. Vi har nämligen sett till att inkludera lite läckerheter till både kvinnor, män och par, oavsett om du gillar analleksaker, fetishleksaker eller något helt annat.

Du hittar alltså både onaniprodukter för män, vibratorer till kvinnor, sexiga underkläder, sexleksaksset och mycket, mycket annat här inne. Och det tål att sägas igen; du får alltid 3 för 600 kronor - oavsett tidigare pris och även om du väljer en produkt till män, en annan som är till kvinnor och en tredje som kan användas av par. Du har således fritt val när du väljer ut tre produkter från den här sidan, men betalar aldrig mer än mycket överkomliga sexhundra kronor.

Hitta dina tre nya favoriter

Vi hoppas verkligen att du ska kunna hitta dina tre nya favoriter till nattduksbordet, här i vår kategori med 3 för 600 kronor. Saker som du kan använda antingen till en ovanligt fräck privatstund, eller något som kan förgylla tillvaron tillsammans med din partner. Kanske hittar du produkter som kan hjälpa dig utforska din egen kropp, något som tillför parförhållandet extra intimitet, eller saker som ger helt nya och annorlunda upplevelser.

Vi på Sinful menar att alla har möjlighet att uppnå ännu bättre sex med de rätta sexleksakerna. Erotiska produkter av det här slaget kan öppna upp en ny värld av spännande upplevelser och skänka nya pirrande, kittlande känslor. De kan också hjälpa dig förverkliga fantasier, och det spelar ingen roll om du är singel eller har en fast partner som du varit tillsammans med i knappa tre veckor - eller trettio fantastiska år!

Om du har frågor kring specifika varor från den här kategorin med 3 för 600 kronor, eller någon annan produkt ur vårt stora sortiment, då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Här sitter kompetenta och kunniga medarbetare redo att räta ut dina frågetecken alla dagar i veckan.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se