Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls
199,00 kr
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls produktbild 1
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls bild på förpackningen 50
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls bild på förpackningen 90

Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls

5.0 (4)
199,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls är ett set stilfulla lustkulor som kan användas för både heta lekar och bäckenbottenträning.

De två metallkulor är inte speciellt stora (diameter på 2 cm) och det kräver därför en någorlunda stark bäckenbotten att hålla dem uppe. En tumregel är att ju mindre och ju tyngre knipkulor är, ju svårare är de att hålla uppe.

Det är ett set otroligt snygga kulor med en spegelblank yta i guldfärg.

Experimentera med kulorna tillsammans med din partner. När du för upp de to kulorna kommer du att kunna känna hur de jobbar invändigt vilket kan vara mycket stimulerande.

Som vi har nämnt ovanför är kulorna också mycket lämpliga för träning av din bäckenbotten. Börja med att ligga ned med kulorna upp och knip kring kulorna. När du blir tillräckligt stark kommer du kanske att kunna gå runt med dem.

Obs! Du ska inte vara rädd att kulorrna försvinner upp i dig eller inte kan komma ut. Du kommer lätt att kunna få tag på dem med fingrarna och du kan också pressa ut kulorna när du vill.

Detaljer

MATERIAL: Metall
DIAMETER: Ca. 2 cm
VIKT: Ca. 30 g pr st

ARTIKELNUMMER: 13264.
Kundrecensioner
5.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (4)
Härliga Ben-Wa bollar

Dessa Ben-Wa träningsbollar är bra för bäckenbotten. De hjälpte mig att träna mina muskler och jag kände mig väldigt stimulerad och nöjd.

-
5 5 1
Härliga Ben-Wa Geisha-bollar

Jag är väldigt van vid att öva med dessa Ben-Wa-bollar, och jag gillar dem. Dessa Ben-Wa bollar är bra för att träna bäckenbottenmusklerna och jag känner mig ganska stimulerad och nöjd. Varma rekommendationer och jag rekommenderar att du testar! Läs mer

-
5 5 1
Ben-Wa träningsbollar

Kulorna är förvånansvärt små och av mycket hög kvalitet. De känns tunga i handen, men det gör dem inte komplicerade att hantera när man tränar. Jag har märkt att träningen även når in i magmusklerna, vilket absolut är positivt. Jag rekommenderar den! Läs mer

-
5 5 1
perfekt

Fruns betyg va helt otroligt. Lätt att använda och lagom vikt för att ge lagom med motstånd.

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se