Fifty Shades Of Grey Silikon Ben Wa Balls
Fifty Shades Of Grey Silikon Ben Wa Balls
SPARA 33%
199,00 kr
SPARA 33%
Fifty Shades Of Grey Silikon Ben Wa Balls  1
Fifty Shades Of Grey Silikon Ben Wa Balls  2
Fifty Shades Of Grey Silikon Ben Wa Balls  3
Fifty Shades Of Grey Silikon Ben Wa Balls  5
Fifty Shades Of Grey Silikon Ben Wa Balls  10

Fifty Shades Of Grey Silikon Ben Wa Balls

4.3 (4)
299,00 kr 199,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Dessa silikon Ben Wa Balls knipkulor är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom bästsäljartrilogin.

Kulorna, vars originala namn är Fifty shades of Grey Delicious Pleasure Silicone Ben Wa Balls, tjänar två syften. Du kan använda dem för sexuell tillfredställelse själv eller tillsammans med din partner eller för effektiva knipövningar.

De består två silverfärgade plastkulor som ligger inhyllade i ett skal av silikon. Längst nere på de två ben wa balls kulorna sitter ett silikonsnöre som gör det lätt att dra ut kulorna. Silverkulorna kan också tas ut av silikonskalet och användas separat.

Dessa ben wa balls knipkulorna har den perfekta storlek och vikt för oerfarna som inte har provat att använda knipkulor innan. Kulorna väger i allt 64 g.

Börja med att ligga ner med kulorna uppe och när du blir tillräckligt stark kan du börja med också att gå runt med dem - precis som Anastasia Steele gör det.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel när du ska föra upp Ben Wa Balls kulorna då det gör det mer behagligt att sätta upp den.

En snygg och fin silverfärgad satinpåse ingår till förvaring.

Detaljer

MATERIAL: ABS-plast och silikon.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 17,14 cm. Längd silikonsnöre: 6,5 cm
OMKRETS: 11,9 cm
DIAMETER: 3,8 cm.
VATTENTÄT: Ja.

ARTIKELNUMMER: 13110.
Kundrecensioner
4.3
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (4)
Underbara kulor

Det här var min uppsättning kegelbollar, de är underbara att använda, min partner märkte snabbt resultat i slidan. Jag har totalt 4 par nu och jag rekommenderar dem varmt. Det enda som är lite negativt är att efter en hel del användning så försvinner bollarnas färg och de blir grå/vita. Men ingen ska se dem så det spelar inte såstor roll. är väldigt nöjd. enkelt och rent Läs mer

-
5 5 1
Bra!

Jag gillar dessa väldigt mycket! De känns bra. Bra för uppvärmning ensam eller som komplement till stimulans. Bra för att träna musklerna i slidan. Det enda som jag tycker drar ner betyget är själva bollarna är gjorda av plast. De är lätta nog att rengöra, men ändå lite svåra. Men generellt – väldigt nöjd! Använd glidmedel!! Läs mer

-
5 5 1
Mer arbete än nöje

Dessa Pleasure Balls är gjorda av ett riktigt bra material. De är supersnygga att ta på och har små vikter inuti som rör sig.. Tyvärr rör de sig inte när du använder dem om du inte hoppar runt, och det är ganska svårt att göra när du försöker hålla dem uppe.... De var lätta att rengöra men man måste komma ihåg att ta utinnerkulorna och de är inte så lätta att sätta i igen utan att de vrider sig i en besvärlig vinkel när man sätter tillbaka dem. Sammantaget tyckte jag att det var merjobb än nöje i bollarna, så tyvärr kommer de inte få en hög plats på min lista. Läs mer

-
5 3 1
Stimulerar bra

Väldigt bra kvalité, krävs som sagt lite extra glidmedel för att få in dom. Annars väldigt sköna, speciellt när man går. Lätthanterliga också.

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se