Fifty Shades of Grey Mini G-Spot Vibrator
Fifty Shades of Grey Mini G-Spot Vibrator
349,00 kr
Fifty Shades of Grey Mini G-Spot Vibrator  1
Fifty Shades of Grey Mini G-Spot Vibrator  2
Fifty Shades of Grey Mini G-Spot Vibrator  10

Fifty Shades of Grey Mini G-Spot Vibrator

4.3 (5)
349,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Denna Mini G-spot Vibrator är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom den bästsäljande trilogin.

G-punktsstaven vars originala namn är Fifty shades of Grey Insatiable Desire Mini G-spot Vibrator ger dig möjlighet att uppleva den sköna G-punktsorgasmen.

På grund av att den inte är så stor (13,3 cm) är den speciellt ägnat åt dig som är nybörjare. Den kan naturligtvis också användas av den erfarna som önskar sig en stav i en mindre storlek.

Vibratorn har den perfekta krökningen för att kunna stimulera din G-punkt och om du har lust är den också väldigt lämplig för klitoris-retning.

Välj mellan 3 hastigheter och 7 olika vibrationsmönster som du tänder för, släcker och byter läge på knappen längst ner på vibratorn.

Det svarta matta silikonet och den kvinnliga designen gör denna Fifty Shades of Grey vibrator verklig stilfull. Den kommer absolut att pynta ditt nattduksbord.

Du kan med fördel njuta av vibratorn i badet. Den är vattentät!

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med vibratorn för att få den absolut bästa upplevelsen.

En snygg silvrig förvaringspåse i satin medföljer.

G-punktsstaven använder 1 x AAA-batterier (medföljer ej).

Detaljer

MATERIAL: Silikon och  ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
VATTENTÄT: Ja.
BATTERER: 1 x AAA batterier (medföljer ej).
VIBRATIONSNIVÅ: 3 hastigheter och 7 vibrationsmönster.
TOTALLÄNGD: 13,3 cm.
INSÄTTNINGSBAR LÄNGD: 10,2 cm.
OMKRETS: 9,5 cm.
VIKT: 61 g.

ARTIKELNUMMER: 13113.
Kundrecensioner
4.2
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (5)
Stor liten sak

Fantastisk liten sak Men hennes pojkvän fick inte den G-punktsorgasm vi hade hoppats på, och hon kan få det annars, men vi måste försöka igen. Men superhärlig i materialet och fungerar riktigt bra ute på klitoris. T&B Läs mer

-
5 4 1
En besvikelse

Material och utseende verkade bra, men den är för lite och inte alls tillräckligt kraftfull.. Skulle ha köpt en annan och dyr idag med det vi vet nu.

-
5 3 1
Söt liten sak

Vibrationer i den går från mild till jackhammer vilket är imponerande för en så liten vibrator. Dess yta är silkesmjuk och fungerar både på klitoris för g-punkt p-punkt och anal. Det är en kvalitetsprodukt och värd pengarna Läs mer

-
5 5 1
superfin 100% nöjd

Jag gav den här fina leksaken till min fru i julklapp. Det är den första sexleksaken vi har och älskar den helt enkelt. Hon är supernöjd med den. Lätt att hantera, mycket kraftfull vibration och det är en 100% orgasmgaranti. Vi rekommenderar den till alla. Läs mer

-
5 5 1
Liten men kraftfull

Denna fick mig och frugan att bli som tonåringar igen. Inte så stor, men kommer åt precis där den ska och garanterar flera orgasmer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se