Fifty Shades of Grey Vibrerande Love Ring
Fifty Shades of Grey Vibrerande Love Ring
199,00 kr
Fifty Shades of Grey Vibrerande Love Ring  1
Fifty Shades of Grey Vibrerande Love Ring  2
Fifty Shades of Grey Vibrerande Love Ring  3
Fifty Shades of Grey Vibrerande Love Ring  100

Fifty Shades of Grey Vibrerande Love Ring

4.5 (7)
199,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Denna vibrerande love ring är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom bästsäljartrilogin.

Den vibrerande penisringen vars originala namn är Vibrator ringen, hvis originale navn er Fifty shades of Grey Yours and Mine Vibrating Love Ring är den perfekta par produkten som gör det till en ännu mer njutningsfull upplevelse för både honom och henne.

Penisringen ger honom en fylligare och mer långvarig erektion och därigenom mer och ger därför mer och större njutning åt henne. Samtidigt kommer hon under sex bli stimulerad mot klitoris av den lilla vibratorn.

Ringen har framställts i mjukt silikon och är därför mycket flexibel.

Penisringen är vattentät och kan därför användas samtidigt med att ni badar. Den använder 2 x 3G-A CNB batterier (6 batterier medföljer).

En snygg silvrig satängpåse medföljer till förvaring av vibratorringen.

Detaljer

MATERIAL: Silikon.
FTALATFRI: Ja.
VATTENTÄT: Ja.
LÄNGD: 3,4 cm.
VIKT: 11 g.
BATTERITYP: Använder 2 x 3G-A  CNB batterier (6 batterier medföljer).
VIBRATIONSNIVÅ: 1.

ARTIKELNUMMER: 13115.
Kundrecensioner
4.5
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (7)
Het kvalitet

Den här ringen är gjord av ett riktigt snyggt material och är väldigt lätt att applicera. Synd att det bara finns en vibration, men riktigt snygg design. Används flitigt

-
5 5 1
Om den inte har provats, testa!

Jag och pojkvännen har nu varit tillsammans länge och med tiden behöver man lite variation i sex, så vad gör man som man? Man köper den här penisringen och sätter den på banditen och sedan gör den resten av jobbet åt dig! Materialet och kvaliteten på denna penisring är verkligen i toppklass, den är inte för hård och inte för mjuk,precis som den ska vara, enkel och att ta på! Bekvämlighet: Passar den bra? Ja det var den stora frågan innan jag beställde den men den passade riktigt bra, den hjälptemig med det jag letat efter länge med min pojkvän som var att vi kunde komma samtidigt! Läs mer

-
5 5 1
Penisring

Dunder för oss båda

-
5 5 1
Bra känsla

Bra känsla men tyvärr jättedålig kvalitet då vibratorn inte tål fukt så dog båda ringar innan samlaget var klart. Riktigt tråkigt faktiskt. Jag hade hoppats att det var mer än en engångs produkt! Läs mer

-
5 3 1
Suverän!

Suverän penisring med vibrator! Både jag och min fru är mycket nöjda med vad denna tillför oss! Hjälper oss båda att få riktigt sköna orgasmer! Rekommenderas!

-
5 5 1
Love ring

Helt suverän!! Aldrig nånsin innan har vi kört slut på batterier o oss själva inom loppet av 24 tim! Blev en sexweekend! Otroligt skön o tystgående. Rekommenderas!

-
5 5 1
Vibrerande Love ring

Jag är en tjej på 20 år och jag gav den här leksaken till min sambo i julklapp. Den va helt klart spännande, skön för båda och bra material. Jag själv tyckte om den för att jag själv behöver lite stimulation för att komma till avslut och den hade en skön vibration. Enligt min sambo va den skön men efter ett tag domnade han bort lite"där nere", va däremot inga problem ändå. Det va en otroligt härlig stund för oss båda. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se