Fun Factory Gigolino Dildovibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory Gigolino Dildo Vibrator
 • Fun Factory Gigolino Dildo Vibrator
 • Fun Factory Gigolino Dildo Vibrator
 • Fun Factory Gigolino Dildo Vibrator
 • Fun Factory Gigolino Dildo Vibrator

Fun Factory Gigolino Dildovibrator

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Gigolino är för dig som gillar en effektiv vibrator i hög kvalitet som har en slank design. Gigolino är lite mindre än många av de andra vibratorerna på marknaden och den är därför perfekt för dig som vill ha din första vibrator och för dig som tycker att effekt är minst lika viktigt som storlek.

  Den lätt böjda designen och den mjuka tippen gör Gigolino bra för stimulering av G-punkten medan den platta sidan av tippen är perfekt för klitorisstimulation. Med hela  6 vibrationslägen och 6 vibrationsmönster finns det med säkerhet en vibration som passar dig.

  Vill du ha våtare lekar? Använd då Gigilino i duschen. Vibratorn är nämligen 100 % vattentät vilket också gör den lätt att rengöra.

  Gigolino har tillverkats i medicinskt silikon i hög kvalitet som känns otroligt bra mot huden. Silikonet gör Gigonlino både flexibel och underbart mjuk. Om du använder vibratorn tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel, till exempel Fun Factorys Toyfluid får du en ännu mer mjuk och läcker upplevelse.

  Obs! Gigolino använder 2 st. AAA-batterier som säljs separat.

  Om vibratorn vibrerar konstant när du har satt i batterierna så ska batterierna vändas så att de sitter korrekt. Du tänder Gigolino genom att hålla plus-knappen nere i 0,5 sekund och därefter väljer du vibration med plus- och minus knapparna. Vi rekommenderar att du tar ut batterierna efter användning så att de inte laddar ur i vibratorn.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: 20,5 cm x 3,5 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP:2 x AAA-batterier (ingår ej).
  VIBRATIONSNIVÅ: Gigolino har 6 olika vibrationslägen samt 6 vibrations intensiteter.
  LJUDNIVÅ: Tyst.
  INTERFACE: 2 knappar, on/off.
  BRUKSANVISNING: Danska, tyska, engelska, m.fl.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Nja.. helt ok. Snygg design och bra första dildo.
  Dock var den mycket mjukare och rörligare än vad jag hade räknat med, samt att vibrationerna inte levde upp till förväntan, men duger antagligen för den känslige.
  Ytan var len för handen men mot känsliga slemhinnor så blir det alldeles för hög friktion och kan skava. (Behövs mycket glid!)
  Köpte denna för att jag äger produkter från samma märke sedan innan och varit mycket nöjd, men tyvärr lever den här inte upp till sitt pris. Jag rekommenderar att lägga till nån hundralapp och köpa tex, fun factory big boss, om du är ute efter något mer gediget.
  5 3 1

  Du recenserar: Fun Factory Gigolino Dildovibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *