HolyTrainer V4 Kyskhetsbälte Standard Klar

Klicka på en bild för att förstora den

 • HolyTrainer V4 Kyskhetsbälte Standard Klar 1
 • HolyTrainer V4 Kyskhetsbälte Standard Klar 2
 • HolyTrainer V4 Kyskhetsbälte Standard Klar 3
 • HolyTrainer V4 Kyskhetsbälte Standard Klar 4
 • HolyTrainer V4 Kyskhetsbälte Standard Klar 5
 • HolyTrainer V4 Kyskhetsbälte Standard Klar bild på förpackningen 90

HolyTrainer V4 Kyskhetsbälte Standard Klar

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

2 389,00 kr

  Produktbeskrivning

  Ta kontroll över din manliga partner med HolyTrainer V4 Kyskhetsbälte i standard storlek.

  Den nya V4 modellen är en förbättrad utgåva av den redan fantastiska V3. V4 är designad med fokus på förbättrad komfort och pålitlighet. Det naturliga materialet resin har en mycket egenartad reaktion på värme. När HolyTrainern bärs och gradvis värms upp av kroppstemperaturen, då ändrar materialet karaktär och blir mjukare och mer flexibelt. 

  Bältet är diskret, eftersom det har en kompakt storlek och inte använder hänglås. Det låses istället med det smarta Magic Lock-systemet.

  Det finns inga tvivel om kyskhetsbältets höga kvalitet, som både kan ge dig glädje och hålla din partner på sträckbänken i många år.

  Denna bur är i standardstorlek. Du kan anpassa storleken genom valet av ring. Välj själv mellan storlekarna 36, 40, 45 och 50 mm. 

  Detaljer

  MATERIAL: Naturligt resin.
  LATEXFRI: Ja.
  FTALATFRI: Ja.
  LÅS: Magic Lock, indbyggt lås.
  INVÄNDIG LÄNGD: 5,5 cm. 
  INVÄNDIG DIAMETER: 3,3 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelska.
  STORLEK: Standard.
  RING STORLEK: Antingen 36, 40, 45 eller 50mm.
  MEDFÖLJER: Bur, ring, Magic Lock och nycklar.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Enkel att sätta på
  Kinky
  Holy Trainee V4 gör Locktober helhäftig Fick min HolyTrainer V4 några dagar innan Locktober började. Det var en speciell känsla att kvällen innan sätta den på plats. Min tidigare bestod av 8 olika delar, denna endast av 2. (Exkl. låset) Klart mycket robustare och enklare. Det var lätt och ingen risk för att klämma sig. Ringen runt pungen var mjuk och skön, samtidigt plattare och inte så klumpig. Själva buren har en trängre diameter. Väl på plats mycket bekvämare när den är tajt och håller allt på bättre plats i neutralt tillstånd. Ringen sitter lite längre fram, så det är omöjligt att ta sig ur utan tillstånd ;-) Låset lätthanterligt och märker ingen svårighet eller tröghet. Rekommenderar produkten mycket efter halva tiden under Locktober.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Enkel att sätta på
  Kinky
  Den bästa buren Det sköna materialet gör den bekväm och samtidigt så underbart kinky att bära. Hård så den förhindrar erektion, men samtidigt skonsam utan att skava. Designen för att fästa själva buren i ringen runt pungen är briljant, då det är omöjligt att klämma huden. Den är lätt att sätta på med lite glidmedel. Var noga med att välja rätt storlek på ring, så den inte sitter för tajt runt pungen och stryper blodflödet.

  Den enda nackdelen är kvaliteten på metallen i låset. Själva låsfunktionen är briljant, kräver inget hänglås som sitter kvar. Men om man vrider till för att få cylindern i rätt läge kan nyckeln böjas - var försiktig!

  Men....den bekvämaste bur jag har provat. Perfekt för en längre kyskhet i en härlig utdragen lek med hon som bestämmer :-)
  5 5 1

  Du recenserar: HolyTrainer V4 Kyskhetsbälte Standard Klar

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.