Mister B Vac Rack Vakuumsäng
Mister B Vac Rack Vakuumsäng
3 195,00 kr
Mister B Vac Rack Vakuumsäng  1

Mister B Vac Rack Vakuumsäng

4.8 (1)
Slut i lager - Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.
3 195,00 kr
Översikt
Produktbeskrivning

Förvandla sovrummet till den ultimata fetischlekplatsen med vakuumsängen Vac Rack från Mister B.

Kryp in mellan de 2 lagren av högkvalitetslatex, sug ut luften med en dammsugare och njut av en intensivt omslutande känsla.

När du ligger fasthållen på det här unika sättet kommer du att uppleva en fullständig undergivelse till din partner, samtidigt som alla dina sinnen förstärks.

Vanlig beröring och smekningar ovanpå latexen får en helt ny effekt, och via hålet i grenen kan både han och hon kittlas och stimuleras till de vildaste av orgasmer.

Bortsett från er egen dammsugare, innehåller setet allt ni behöver för att experimentera med en av de fräckaste formerna av fetischlekar. Med lufthål och separat rör för fri andning.

VIKTIGT: En vakuumsäng är en intensiv fetischleksak. Läs bruksanvisningen noggrannt innan bruk och var alltid uppmärksam på säkerhetsföreskrifterna.

För att skydda innerörat bör ni alltid använda öronproppar och latexmask (båda ingår).

Lämnar ALDRIG en person i ett vakuumtillstånd, och kom överens om ett safeword innan ni sätter igång så att leken blir både säker och skön för er båda.

Detaljer

MATERIAL: Latex, PVC.
TJOCKLEK PÅ LATEX: 0,4 mm.
STORLEK: 210 x 110 cm.
MEDFÖLJER: PVC-rör (som monteras till en ram), luftrör, öronproppar, latexmask, förvarings- och transportväska i latex, utförlig brukanvisning.

Kundrecensioner
4.8
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Mycket bra produkt!

Testade denna med min man och vi blev hur nöjda som helst! Sjukt kinky och man får världens adrenalin, låt gärna din partner smeka dig medans du är omfångad av den högkvalitativa latexen. Kom ihåg att tömma dammsugarpåsen innan då vi råkade ut för besök av dammråttor inuti <3 Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se