TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

BDSM-möbler

Sex på köksbordet i all ära, men inget slår BDSM-möbler när det vankas riktigt kinky lekar. I den här kategorin hittar ni allt från lakan med höga kanter och vattenresistenta örngott, till väggkors, hårda bänkar och hardcore sexburar. BDSM-möbler är perfekta när du och din partner är redo för att experimentera med mer utmanande ställningar och upptäcka helt nya sidor av ert sexliv.

BDSM möbler blir en kinky krydda

BDSM möbler piffar till ert sexliv

När det kommer till kinky sex är stämningen ofta a och o. Olika BDSM-lekar kräver olika rekvisita, men alla har det gemensamt att de sätter tonen och hjälper deltagarna att komma i rätt stämning. Ibland är hjälpmedlen avgörande för att sexleken ens ska bli möjlig. Det är t.ex. väldigt svårt att genomföra bondagelekar utan att ha något att binda fast den undergivne med - eller vid. BDSM möbler är en kategori som består av ett brett spektrum av produkter, med vars hjälp ni kan skapa rätt atmosfär, genomföra avancerade (och ibland kladdiga) lekar, samt experimentera med positioner som normalt är svåra att hålla. Många av produkterna kan användas till hardcore bondage-, BDSM- och dominanslekar, t.ex. genom att en partner fixeras vid ett kors monterat på väggen, men det är långt ifrån allt som erbjuds.

BDSM möbler kan vara något så oskyldigt som vattentäta sängkläder. Sexlakan, täcken och örngott med icke-absorberande yta är ett lätt sätt att skapa kinky stämning i sovrummet. Ni kan slappna av och bara njuta, säkra på att madrassen inte blir förstörd oavsett hur vilda och våta ni blir. Gillar ni lekar med olika typer av vätskor kan ni t.o.m. välja ett lakan med höga kanter som ser till att glidmedel, massageoljor etc. stannar där ni vill ha dem. Härifrån går skalan vidare till mer och mer hardcore BDSM möbler, tills vi når sexstolar och BDSM-burar. Denna typ av utrustning är definitivt inget för nybörjare, men för erfarna entusiaster är de fantastiska redskap.

Inred ett lekrum med SM-möbler

När man talar om BDSM möbler föreställer nog många sig en tvättäkta sexgrotta, med träkors på väggarna och sexgungor som dinglar från taken. Absolut inget fel med det. Är du en dedikerad fetischist som älskar kinky lekar och livsstilen som kommer med äkta BDSM, då kan du absolut inreda ett eget lekrum där hemma, och vi på Sinful hjälper gärna till. I vårt sortiment hittar du bänkar, burar och flera andra BDSM möbler för den erfarne, så det handlar bara om att välja vad som matchar dina fantasier, lustar och behov.

Vi ska dock inte sticka under stolen med att BDSM möbler av det här slaget kräver ett visst utrymme. Men du kan absolut få glädje av BDSM möbler även om du bor i lägenhet, eller av annan orsak har begränsat med plats. Ovan nämnda sexgungor är ett utmärkt exempel, eftersom de ofta är lätta att gömma undan när de inte används. Därmed inte sagt att de är mindre effektiva - tvärtom. De praktiskt taget upphäver tyngdlagen, så att du och din partner kan experimentera med helt nya ställningar.

Vidare är olika typer av bondage boards ett bra val om ni har dåligt med förvaringsutrymme, men ändå är nyfikna på bondagelekar. En board kan utrustas med handbojor, BDSM manschetter, kedjor eller remmar för varierade lekar, men viks lätt ihop och tar minimal plats när den inte används. Du kan också satsa på en ramp eller sexkudde. Lite mjukare, mycket mera stöd. På så vis kan du och din partner hålla positioner längre, samtidigt som det blir lättare att stimulera g-punkten och prostatan vid penetrerande sex.

Hitta accessoarer till dina bondage möbler

Det är alltså en del steg som ska tänkas igenom innan och under ditt köp av SM och bondage möbler. Storlek och pris är bra utgångspunkter, men det är också bra att fundera över vilken funktion de ska fylla. BDSM är ett brett spektrum och väldigt få tänder på allt som ryms under denna paraplyterm. Vad får det att tända till hos dig och din partner? Det är ju ingen poäng att köpa bondage möbler om ni inte tycker om att binda och bli bundna, och en sexgunga är kanske en dum idé om den som ska ligga i den lätt blir  sjösjuk. När du har valt ut vilka bondage möbler som ska få ta plats hemma hos dig, då kan du gå vidare till nästa steg. Accessoarer och tillbehör.

Som vi nämnde tidigare är stämningen oerhört viktig när det kommer till kinky lekar, och här kan rätt kläder verkligen göra en stor skillnad. För en del blir de en sorts uniform, inte nödvändigtvis en särskilt täckande sådan, som hjälper dem gå in i rollen som dom eller sub och ger en mer komplett upplevelse. Andra tänder helt enkelt på känslan eller utseendet av vissa material. Hos Sinful hittar du ett brett utbud av BDSM kläder till både män och kvinnor, med valmöjligheter för såväl dominanta som undergivna. Det finns även separata kategorier för olika material och stilar, så att du lätt kan hitta precis det du letar efter. Vi har också massor av BDSM tillbehör och BDSM leksaker som du kan använda i kombination med dina BDSM möbler. BDSM halsband, gagballs, sexpiskor, wartenberg hjul, BDSM pumpar, kyskhetsbälten, vad sätter pricken över i och fulländar just din upplevelse?

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful