Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Amaysin Petite Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator var 1

Amaysin Petite Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Förälska dig i denna kraftiga Petite Magic Wand Vibrator från Amaysin. Låt det flexibla huvudet, med en diameter på 3 cm, träffa mitt i prick mot din klitoris och ta dina orgasmer till helt nya nivåer.

Vibratorn kan även användas på kroppens många andra erogena zoner, ensam eller tillsammans med din partner under sensuellt förspel. Njut av hur det 13,5 cm långa skaftet fylls av de 10 rumlande vibrationsinställningarna och skäm bort varandra ordentligt.

Låt den vattentäta vibratorn följa med in i duschen för våta, kittlande stunder. Den är dessutom uppladdningsbar och laddas via den inkluderade USB-laddaren, som laddar upp magic wanden helt på bara en timme, varpå du kan njuta i upp till 70 minuter.

Amaysin Petite har en yta av sammetslent silikon. Håll On/Off-knappen intryckt i 3 sekunder för att starta och stänga av den. Tryck snabbt på samma knapp för att byta vibrationsinställning.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Omdöme
Svensson - 2. apr. 2023
Jag gillade inte den vibratorn alls. Gillade inte att den ”lilla kulan” var böjbar och man var därför tvungen att trycka den mot hela tiden för att det skulle kännas nåt Inte så starka vibrationer
Supert köp.
Linn-Therese - 8. sep. 2022
Den här lilla saken är mycket omtyckt båda av mig och min partner, den är liten, diskre och super kraftig i vibrationerna. Den är också mycket tystlåten så den funkar fint å ha med sig om man är ute å reser, men vill ha lite roligt. Den här lilla saken är också ett super supliment till g-stav och gir extra stimulans å helt fantastiska orgasm. Rekommenderas verkligen att anskaffa sig.
Bra vibrationer.
StenHård - 30. jan. 2022
Hustrun tyckte den gav lite väl kraftiga vibrationer till en början, men det var nog bara ovana (vår första sexleksak). Nu har vi mycket kul med den. Kom ihåg att ladda den efter varje användning.
Magic Wand
Sigrid - 7. jan. 2022
Den gör det den ska göra bra. Bra material och rediga vibrationer för sin storlek.
Garanterad orgasm
Lira - 30. may. 2021
En riktigt bra liten vibrator. Den har helt perfekta vibrationer och kan användas både inuti eller på klitoris. Tyst. Min favorit är att använda den med en dildo - helt fantastiskt och ett fantastiskt fynd för priset. Endast liten förbättring skulle vara att få batteriet att hålla längre (räcker i 1 1/2 session, men dör utan förvarning och kan inte användas under laddning).
0
Superbra
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra vibrator. Den är inte högljudd och har många bra funktioner. Själva knappen är lite hård och svår att trycka in, men annars är det en superbra vibrator med orgasmgaranti.
Maskinöversatt från sinful.dk
Utsökt enkelt
Anonymous - 13. mar. 2024
En härlig liten och smakfull vibrator. Mycket praktisk
Maskinöversatt från sinful.dk
Roliga variationer
Anonymous - 13. mar. 2024
De olika vibrationsinställningarna är bekväma och upphetsande. Välj efter humör och hur mycket tid du vill lägga på upplevelsen.
Maskinöversatt från sinful.dk
Inte särskilt
Anonymous - 2. jan. 2022
Är inte kraftfull som utlovat. Tycker tyvärr inte att det är värt pengarna.
Maskinöversatt från sinful.dk
Håller ström väldigt dåligt
Anonymous - 13. mar. 2024
Trevlig liten sak - trodde att den var kraftfullare och skulle hålla längre men flera gånger när den har varit i laddaren och fulladdad, dör den nästan precis innan den exploderar
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful