TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator var 1

Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator har utvecklats speciellt för dig som önskar effektiv och fast prostata stimulation som inte är alldeles för fyllig.

Eftersom Classix Prostata Stimulator fungerar med hjälp ifrån kroppens naturliga muskelsammandragningar kan den avnjutas handfritt, och du kan självklart också själv använda den i masserande rörelser med händerna om du har lust. Prostatastimulatorn har en inbyggd fot som masserar de erogena zonerna vid mellangården i takt med dina rörelser och som i dessutom fungerar som ’stopper’ så stimulatorn stannar där den ska.

Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator är tillverkad av medicinsk plast som ger dig den fasta prostatastimuleringen som är nödvändigt för att få djupa prostataorgasmer. Vi rekommenderar att du använder ett bra analt glidmedel tillsammans med Classix Prostate Stimulator så att den känns mer behaglig att föra upp och använda. Efter användning kan du rengöra den med varmt vatten och en sexleksaksrengöring. 

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL