Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Creature Cocks Dragon Snatch Dragon Stroker var 1

Creature Cocks Dragon Snatch Dragon Stroker

499,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Dräpa draken? Skulle mer konstatera att tämja draken och istället förbereda sig för att möta den eldsprutande Dragon Snatch från Creature Cocks! Kliv in i drakens lya när du utforskar den texturerade insidan av denna unika stroker. Med nubblade tänder och en drakmun som ivrigt väntar på din hårda längd kommer varje stöt att utlösa en eldstorm av känslor.

Inuti driver rader av texturerade revben, spår och nubbar dig vild när du dyker djupare in i det snäva, eldiga hålet. Styr trycket och sugkraften efter eget tycke med silikonpluggen i botten av fodralet. Behåll den i för att få en hårdare press för varje pump, eller ta bort den för att släppa på trycket och suget. Den öppna designen gör den lätt att rengöra - skölj bara med vatten och låt sedan lufttorka.

För en mer grundlig rengöring, ta bort strokerhylsan och tvätta den separat med varmt vatten och mild tvål och låt den lufttorka helt innan du sätter tillbaka den i höljet.

Djupt inne i hjärtat av de förbjudna bergen ligger Dragon Snatchs lya - en legendarisk varelse som sägs besitta krafter bortom de dödligas fattningsförmåga. Många modiga själar har vågat sig in i de förrädiska grottorna på jakt efter drakens skatt, bara för att möta sin död i käken på den skräckinjagande besten.

Men du, djärve äventyrare - avskräcks inte av berättelser om faror. Du ger dig ut på en resa in i mörkret, beväpnad med inget annat än ditt mod och din beslutsamhet. När du navigerar genom de labyrintiska gångarna rusar ditt hjärta av förväntan. Luften blir tjock av svaveldoft och du vet att du närmar dig.

Till slut når du bergets hjärta - en grotta som badar i ett kusligt rött sken. Och där, bland högar av skimrande rikedomar, ligger själva Dragon Snatch. Med fjäll så röda som smält lava och ögon som brinner med en överjordisk eld är den minst sakt en syn att skåda. Men i stället för att släppa lös sitt raseri mot dig ser draken på dig med en nyfiken blick. Du känner inget hot och närmar dig försiktigt, dragen av en oemotståndlig kraft.

När du står framför den mäktiga varelsen känner du en märklig värme strömma genom dina ådror - en urkraft som väcker något djupt inom dig. Med ett lågt morrande sträcker draken ut sin massiva klo och drar en linje över ditt bröst. Rädsla och spänning blandas när den drar dig närmare och sliter av dig kläderna med lätthet. Och sedan, till din förvåning, sänker den huvudet och tar in dig i sin mun.

Först darrar du av rädsla, osäker på vilket öde som väntar dig. Men när drakens tunga smeker din hud och dess tänder snuddar vid ditt kött, känner du en våg av njutning som du aldrig tidigare upplevt. Förlorad i en virvelvind av känslor ger du dig hän åt drakens omfamning, medveten om att detta möte för alltid kommer att förändra dig.

VarumärkeCreature Cocks
Vikt (g)559
Full Längd (cm)22
Inre Djup (cm)18.5
Diameter (cm)8.7
Inre Diameter (cm)1
Elastisk inre diameterJa
Huvudsakliga materialTPE
Övriga materialABS-plast, Silikon
FärgRöd
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkEngelska
SKU45169
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful