Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend var 1

Översikt

Fantiserar du om Jenna Jameson? Då är den nya Jenna Jameson Fleshlight den perfekta onaniprodukten till dig.

Denna Fleshlight är stöpt efter Jenna Jamesons vagina så det är en perfekt kopia av porrstjärnan och då den är tillverkad av Fleshlights speciella Real Feel Super Skin material så att den känns mycket naturlig.

Det mjuka och flexibla materialet är mycket stimulerande när den omsluter din penis speciellt om du använder Fleshlighten med ett bra glidmedel. Glidmedlet förstärker upplevelsen med Jenna Jameson Fleshlight och gör den mer levande.

Om du önskar ett större tryck runt din penis så kan du skruva på locket i botten av Fleshlighten och ju hårdare du skruvar desto mer vakuum bildas runt din penis.

After användning så tvättas Jenna Jameson Fleshlight med fördel i varmt vatten och ev. lite antibakteriell Fleshlight Wash. Om du vill upprätthålla Fleshlightens mjuka och lena yta kan du pudra den med Fleshlight Pulver efter rengöring och torkning.

Jenna Jameson Fleshlight är en del av “Fleshlight girls” serien som är designad och stöpt efter de största porrmodellerna i världen. Denna Fleshlight kan användas av alla män tack vare det flexibla materialet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Rekommenderas
PJ - 17. aug. 2017
Jag köpte en Fleshlight med en Lotus sleeve. Superskin är behagligt och känns mycket realistisk och en lite “lyxig” känsla i materialet. Om man jämför Fleshlight med TENGA Air-Tech Regular eller TENGA Air-Tech Ultra som jag haft tidigare så är stimulansen intensivare och även ett betydligt bättre vaccum i Tenga. Kan bero på att locket läcker en aning i Fleshlighten. Tenga är lättare att rengöra.
Bra kvalite
AG - 31. jul. 2017
Bra kvalite och lever upp till förväntningarna. Mycket verklighetstrogen . Enda nackdelen är att det tar tid för den att torka inuti helt, annars lätt att rengöra.
Mycket bra, men inte den bästa
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har haft Jenna Jameson länge och den är fortfarande riktigt bra. Jag gillar Stoyas bättre eftersom den har ett annat mönster. Men det är en smaksak. Jag tycker att det är bra att ha någon att byta mellan. Jag kan absolut rekommendera det.
Maskinöversatt från sinful.dk
Superfint material
Anonymous - 13. mar. 2024
Gör vad den behöver göra, oavsett om du använder den själv eller om din pojkvän hjälper till. Den första fleshlight jag köper men definitivt inte den sista
Maskinöversatt från sinful.dk
Det är något som rör sig.
Anonymous - 12. jun. 2018
Fantastisk produkt, men du måste komma ihåg att köpa en flaska glidmedel samtidigt, för den här enheten är det bästa som uppfunnits sedan kvinnan, och den klagar inte en enda gång.
Maskinöversatt från sinful.dk
Superfin Fleshlight
Anonymous - 13. mar. 2024
En av de bättre Fleshlights jag har köpt (och jag har köpt ganska många). Den stimulerar bra och fungerar som den ska för mig. Och den tappar inte "inre delar" som andra Fleshlights kan göra när man använder dem flitigt :O)
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra på det den gör
Anonymous - 13. mar. 2024
Första gången jag försökte en fleshlight och det var bättre än vad jag förväntade mig men kanske borde jag prova en med mer textur en annan gång.
Maskinöversatt från sinful.dk
Stor
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra enhet !!! Perfekt känsla
Maskinöversatt från sinful.fi
Jenna Flesu
Anonymous - 13. mar. 2024
Det enda som irriterar mig är att jag aldrig har köpt en sådan här förut. Den är helt fantastisk.
Maskinöversatt från sinful.fi
ButterJennaGold
Anonymous - 8. may. 2017
Först var kvaliteten en fullständig överraskning, materialet kändes obeskrivligt bra. Förväntningarna var höga, i början när min fru retade mig hade Jenna redan känslan av att detta kommer att bli en chock. Men sedan kom situationen att Jenna gick åt sidan och frun avslutade det som Jenna, trots sitt trots, inte kunde. Tja, vi gav Jenna en andra chans, ett par timmars session och köttljuset hade fortfarande inte tänt en ny stjärna i galaxen, och frun tog henne till mållinjen igen. Åh Jenna, du hade potential, men slutresultatet var inte övertygande. Med kärlek TeamLovers. Poäng: -Utseende 9+ -Material 10 (en flexibel yttertub kan ge en siffra på 10) -Orgasmgaranti 6-7, Jenna saknar intensitet -LotusInsert 6,kanske den mest kända men oerfarna kan bli inte mästare med denna -Användning 7, lätt med 4 händer, naturligtvis kan du ställa upp på många sätt, lite fantasi i spelet. Mellan din partners ben och gör sedan ett byte som får de ryska sanktionerna att skramla. Så för rätt kille kan det vara en bra brud, men jag skulle behöva ge upp Jenna efter ett par gånger. Bye bye, fortfarande starkt rekommenderad.
Maskinöversatt från sinful.fi

Fleshlight Girls Jenna Jameson Legend

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful