Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Sex in a Can Lady Lager var 1

Översikt

Lady Lager Sex In A can är en kinky onaniprodukt för riktiga män.

Ta av locket på burken, tillsätt lite vattenbaserat glidmedel och gör dig redo för en verklighetstrogen upplevelse. Sex In A Can är tajtare än en vanlig Fleshlight, men tillverkad av samma Real Feel Super Skin.

Efter användandet är det lätt att rengöra din Lady Lager. Avlägsna bara innandömet och skölj det i varmt vatten.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Näst bäst
Magnus - 1. jul. 2018
Har aldrig haft en bättre FL, men däremot sitter locket i botten mycket löst, även när man skruvar åt det. Får ta ett armband runt eller liknande varje gång för att det inte ska gå upp uttav vakuumet som uppstår. Använder givetvis rikligt med glid. Tycker därför att leverantören kan göra om själva behållaren något, för själva känseln är dock den mest verklighetstrogna någonsin. Sex med en verklig kvinna känns inte ens i närheten lika skönt... Lite sorgligt nästan men sant
Helt ok.
Bengt - 14. nov. 2016
Något mindre o tightare än den vanliga FL, men funkar för oss 16-, ej 17+. Blev sugen att ta fram den igen, har även 3 vanliga FL.
Den 7:e himlen :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Det här var min första Fleshlight-produkt och jag var till en början lite orolig för den. Kan det leverera allt det lovade för priset? Svaret är JA! Sex in a Can Lady Lager är enkel att använda och ger en fantastiskt kraftfull orgasm. Fleshlighter kan också användas som ett träningsverktyg så att du efter några användningar kan hålla längre och längre. Både när du använder produkten men också i sängen med din flickvän :) Smörjmedel är ett måste när du använder produkten, och jag skulle också starkt rekommendera att du köper lite fleshlight-pulver för underhåll efter användning (annars blir produkten snabbt klibbig och förlorar sin realistiska känsla). Produkten är annars lätt att rengöra - skölj bara hylsan med varmt vatten och låt den torka i ett par timmar innan du slutligen applicerar lite fleshlight-pulver. Ett minus med produkten är att den förmodligen inte passar alla, lyckligtvis är jag inte så stor att det är ett problem för mig, men om du är mer än 17-18 cm lång bör du förmodligen överväga att köpa en av de ursprungliga fleshlightsna annars kommer du snabbt att stöta på botten av hylsan. Min slutkommentar om produkten är att det överlag är en riktigt bra produkt som man kan använda många gånger utan att tröttna på den, definitivt värd pengarna!
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastiskt, fantastiskt, fantastiskt
Anonymous - 12. apr. 2013
Jag fick precis min Fleshlight, det är min första och jag måste erkänna att den är fantastisk, den gör vad den behöver göra och jag tror att du får vad du betalar för, jag kan bara rekommendera detta till andra =)
Maskinöversatt från sinful.dk
Den fungerar som den ska
Anonymous - 13. mar. 2024
Det finns inget att klaga på här, men det är ett måste att du köper det vattenbaserade glidmedlet (det som smörjer bra, går bra) och glöm inte Fleshlight Powder, annars kommer det att vara väldigt klibbigt efter tvätt
Maskinöversatt från sinful.dk
Det är okej
Anonymous - 7. mar. 2019
den är superfin om pojkvännen inte är hemma men den är väldigt tajt och inte så lång så om man har en stor ;D så kan man inte komma hela vägen in eller en bra produkt
Maskinöversatt från sinful.dk
Utmärkt produkt
Anonymous - 7. sep. 2018
Jag blev verkligen positivt överraskad av leksakens funktionalitet. Materialet är mycket realistiskt och mycket stimulerande. När jag är ensam har kvällarna inte varit så fruktansvärt tråkiga och tråkiga längre, det här är en riktig pump av positivitet för de mörkare kvällarna! En absolut rekommendation för alla pojkar i bakrummet! :) Enda nackdelen är att det kan krävas lite jobb för att underhålla materialet, och om tofflorna tar slut får man bråttom till affären. Men kör hårt!
Maskinöversatt från sinful.fi

Fleshlight Sex in a Can Lady Lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful