Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fun Factory Bootie Analplugg Set var 1

Fun Factory Bootie Analplugg Set

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Är du och din partner redo för nya utmaningar, som gör att ni kommer att få ut mer av era lekar inom anal stimulation? Då är setet Fun Factory Bootie perfekt.

Med dem 3 analpluggarna i olika storlekar kan ni långsamt vänja er vid en fylligare känsla. Setet kan användas som uppvärmning inför analsex, men även samtidigt under samlag, för en extra kittlande stimulation i och kring anus.

Den populära Fun Factory Bootie har en böjd ände, som kittlar och stimulerar. Den anatomiske designen är formad efter kroppen, för en extra behaglig och skön upplevelse.

Setet Fun Factory Bootie är producerat i Tyskland och innehåller 3 analpluggar av silikon i storlekarna Small, Medium och Large. Small kan föras in 7 cm och har en diameter på 2,8 cm. Medium kan föras in 8 cm och har en diameter på 3,5 cm, medan Large kan föras in 10 cm och har en diameter på 4 cm.

Danska tidningen Ekstrabladet.dk har korat Fun Factory Bootie Small, till att vara den bästa analpluggen - med hela 6 av 6 stjärnor.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful