TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Iroha by TENGA Ukidama Hana Massager var 1

Iroha by TENGA Ukidama Hana Massager

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Förälska dig i Ukidama Hana Massager, som tar hand om dig på bästa sätt med sköna vibrationer, medan den rogivande belysningen ger en perfekt stämning.

Massera dina intima zoner, eller ta hand om spända muskler, med 4 tystlåtna vibrationsinställningar. Rundningen på massageägget ger dig ett bra grepp, så att du kan träffa dina bästa punkter utan problem. Välj mellan 4 olika ljusnivåer, så att du kommer i rätt stämning och kan njuta av det vackra blommönstret. Med två enkla knappar kan du växla mellan vibrationerna och ljuset, som kan användas var för sig eller tillsammans.

Det flytande massageägget är vattentät och kan sänkas ner upp till 50 cm under ytan, så det är helt perfekt att ta med ner i badkaret. Du kan naturligtvis använda det hur och när du vill, inklusive tillsammans med din partner när ni delar intima stunder. När du inte badar med det, kan ägget placeras i sin hållare på en plan yta. Då vet du att det inte rullar ifrån dig.

Uppladdningsbart via den inkluderade magnetiska USB-laddaren. En full laddning tar 60 minuter, sen kan du använda din Ukidama i upp till 45 minuter.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful