Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kama Sutra Spelkort var 1

Kama Sutra Spelkort

99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

Fördelar

Översikt

Oavsett om du vill spela strippoker med din partner eller överraska dina vänner när ni spelar blackjack, så kommer de här Kama Sutra spelkorten bli en hit.

Varje kort har en bild av en kama sutra-position, så du får massor av inspiration till fräcka lekar.

Utmana din partner på ett kortspel där ni själva kan bestämma reglerna, och se hur länge ni kan hålla fingrarna ifrån varandra.

Kama Sutra Spelkort innehåller 54 spelkort, inklusive två jokrar. Korten är 9 cm höga och 6 cm breda.

VarumärkeKama Sutra
Vikt (g)85
Full Längd (cm)9
Bredd (cm)6
FärgBlandade färger
MålgruppKvinna och man, Kvinna och kvinna, Man och man
SpråkEngelska
SKU15291
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra tips på ställningar
Thomas Johansson - 20. feb. 2022
Lite trevliga att använda.
Alla korten är unika!
Emma - 9. oct. 2020
Alla korten är unika! Jättekul sätt att testa nya saker med partnern! Däremot väldigt hetronormativ och monogamisk. Men jag är hetro och monogam så jag älskar den!
Överraskande bra!!
Magnus - 8. jan. 2020
Jag sorterade först bort alla kort som är gjorda för Ryska Gymnaster och de extremt vanliga "alla" testar.. Även om jag behöll annorlunda varianter av bakifrån man SJUKT nog missat efter 20års aktivt sexliv.. Efter sortering hade jag/vi kvar 30st kort med RIKTIGT spännande o härliga ställningar.. Lätt värt pengarna!
ny upplevelse
poker face - 29. jul. 2019
Korten är verkligen bra om man inte känner till så många ställningar och gärna vill lära sig/prova lite fler Kan absolut rekommenderas till par som vill prova lite nya saker, eller de som är trötta på missionären
Inspirerande kort
Mikael - 25. feb. 2020
Varje kort visar en sexposition (från Kama Sutra man måste anta) med en unik illustration. Vissa av korten visar dock i stort sett identiska positioner, bara med en lite annan vinkel eller något liknande. Med det sagt så finns det fortfarande så många olika att det inte riktigt nedvärderar det enligt mig. Om du är intresserad av att testa några nya positioner kan korten vara riktigt inspirerande, och om det finns en position som kanske är lite för akrobatisk eller utväg är det enkelt att bara välja ett av de många andra korten. Kvaliteten på själva korten är inte den bästa i världen. De är relativt tunna och inte plastbelagda, men igen, det är förmodligen inte paketet du kommer att få ut för att spela 500 med vänner... Själva illustrationerna är å andra sidan riktigt bra, i den meningen att positionerna är lätta att översätta till verklighet från bilderna. Mannen och kvinnan är dessutom alltid i två olika nyanser, så det är ännu lättare att se hur man kopierar positionerna. Allt som allt en riktigt trevlig produkt till ett OK pris.
0
Riktigt långt förspel
Halfdan - 17. jan. 2020
Jag köpte ursprungligen korten bara som lite extra men de har verkligen överraskat mig. Jag och min fru träffas bara varannan vecka för tillfället, vilket kan vara jobbigt då man inte får sina behov tillgodosedda. Jag har dock börjat på en liten sak som har förändrat väntetiden från att vara sorglig till lockande och förförisk. Varje dag skickar jag en bild på ett av spelkorten som teaser. Detta resulterar i ett veckolångt förspel som gör att vi inte kan hålla händerna från varandra när vi äntligen träffas! Det är fantastiskt! Jag kan varmt rekommendera spelkorten då de får fantasin att fungera på helt nya sätt.
0
ny upplevelse
poker ansikte - 8. jun. 2017
Korten är riktigt bra om du inte kan så många positioner och skulle vilja lära dig/prova några fler Kan absolut rekommenderas för par som vill prova lite nya saker, eller de som är trötta på missionären
0
Ess i rockärmen
Anonymous - 13. mar. 2024
En skön boost för ditt sexliv. Du kan dra ett slumpmässigt kort från kortleken och välja dagens position. Naturligtvis är de olika kortspelen också säkra på att göra kvällen rolig. Vems kort vinner? Några av positionerna verkade vara något som man utan övning kanske inte skulle få till direkt. Det enda minuset är materialet på korten, dvs. papperskort. Plastbelagda kort skulle säkert stå upp bättre att använda utan att kanterna krullar eller viks. Jag rekommenderar ändå att du köper dem om du blir trött på de gamla rutinerna!
Maskinöversatt från sinful.fi
Spelkort
Anonymous - 11. oct. 2019
Nya idéer för sovrummet på en budget. Korten är en definitiv förändring från din normala rutin. Många av positionerna var redan bekanta, men det fanns några som kunde användas. Vissa av ställningarna kräver lite övning (eller stretching). Ett mycket bra köp för pengarna.
Maskinöversatt från sinful.fi
Kama Sutra spelkort
Anonymous - 13. mar. 2024
Låt dig inspireras av korten. Väl värt priset. Jag är lycklig!
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful