Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Kiiroo Onyx Teledildonic Masturbator Tanya Tate var 1

Kiiroo Onyx Teledildonic Masturbator Tanya Tate

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Vill du förverkliga dina hetaste fantasier om att vara tillsammans med porrstjärnan Tanya Tate? Då är Kiiroo Onyx Teledildonic Masturbator Tanya Tate ett måste.

Den revolutionerande och interaktiva masturbatorn är designad med unika rörelsesensorer så att du via bluetooth kan känna av rörelserna i en porrfilm eller en annan Kiirooprodukt. Denna speciella utgåva av Onyxmasturbatorn med Tanya Tate är formgiven med hennes autograf. Utöver det är den kompatibel med hennes hemsida, där du kan använda masturbatorn tillsammans med de interaktiva videoklippen och få en unik upplevelse där du kommer henne nära.

Masturbatorn är också perfekt för långdistanssex med din partner med hjälp av vibratorn Kiiroo Pearl med vilken du märker när hon använder dildon. Masturbatorn kan också användas som den är, och du kan manuellt växla mellan 3 stimulationsmönster på LED-displayen.

Du kan koppla masturbatorn till en dator via bluetooth och både se porrfilmer och chatta med din partner i ett säkert program.

Kiiroo Onyx Tanya Tate har en mjuk invändig Fleshlightsleeve som känns kittlande och realistisk. Den har en yttre längd på 24 cm medan det inre djupet är 8 cm och den inre diametern 4 cm. Masturbatorn kan laddas via en medföljande USB-kabel.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful