Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
LELO F1s Prototype Onaniprodukt var 1

LELO F1s Prototype Onaniprodukt

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Se fram emot ett fräckt första möte med revolutionerande LELO F1s Prototype Onaniprodukt från det exklusiva svenska märket LELO.

LELO:s unika och innovativa teknik står redo för att ta hand om din penis bättre än någonsin. F1s vibrerar med både milda och kraftiga intensiteter, tack vare två motorer och 10 sensorer. Samrtidigt erbjuder F1s SenSonic-stimulans, som pirrar dig med hjälp av soniska vågor för att ge en ännu mer fartfylld upplevelse.

Du kan reglera intensiteten via knapparna "+" och "-" på kontrollpanelen, och tack vare Cruise Control-funktionen störs du aldrig av att intensiteten faller när du behöver kraften som allra mest. 

Med LELO:s gratisapp kan du kontrollera masturbatorn via din smartphone och få tillgång till information om dina prestationer. Informationen samlas in via 10 inbyggda, högteknologiska sensorer.

Du får också tillgång till världens första Software Development Kit för onaniprodukter. Det ger dig möjlighet att utveckla en alldeles egen app till din F1s.

F1s Prototype har en svart, exklusiv och maskulin design. Den hårda behållaren gömmer på en mjuk silikonsleeve med en stimulerande, räfflad struktur.

Den är både vattentät och uppladdningsbar, och du får bl.a. en USB-kabel för laddning, en förvaringpåse och sexleksaksrengöring med på köpet.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful