Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Magic Motion Smart Kegel Ball Master Bäckenbottentränare var 1

Magic Motion Smart Kegel Ball Master Bäckenbottentränare

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Nu kan du träna din bäckenbotten och samtidigt krydda till sexlivet med den avancerade och effektiva bäckenbottenstränaren Magic Motion Smart Kegel Ball Master.

Den interaktiva och intelligenta bäckenbottentränaren har en sensor, som aktiverar vibrationerna när du spänner dina muskler, vilket gör det enkelt för dig att träna din bäckenbotten på bästa sätt. En starkare bäckenbotten minskar inkontinens och ökar känsligheten under sex.

Vibrationerna kan du stänga av och på, antingen genom att trycka in knappen direkt på bäckenbottentränaren, eller via appen Magic Kegel, som du gratis kan ladda ned till både iOS och Android. I appen kan du välja mellan många olika träningsprogram. Du kan även låta din partner styra vibrationerna, som en del av ett fräckt förspel.

Magic Motion Smart Kegel Ball Master är tillverkad i medicinskt silikon. Själva tränaren är 8,5 cm lång och har en diameter på 3,5 cm på det bredaste stället. Den är vattentät och kan laddas med den medföljande USB-kabeln.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Inte nöjd
THERÉSE - 27. nov. 2020
Enheten håller sig inte synkroniserad med appen. Har ställt in så den har platsbehörighet, startat om. Ominstallerat appen flera ggr och försökt efter konstens alla regler. Men ändå, tappar den kontakt med appen om jag inte håller tfnen 20 cm från den. Det är inte alls vad jag sökte och önskade.
Bra och stygg
Mona - 21. oct. 2020
Lite besvärligt att komma in på rätt ställe, sedan går det iväg och bevisar att all statistik är korrekt. Som tur är kan du enkelt göra övningarna ändå. Lätt att ladda ner, ladda, använda och rengöra. Anpassade träningsprogram: t.ex. att vilja bli gravid, smekmånad eller inkontinens.
0

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful