Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Mancage 07 Silikon Kyskhetsbälte var 1

Mancage 07 Silikon Kyskhetsbälte

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Är du och din partner helt tokiga i kinky och kontrollerande lekar? Då är Mancage 07 Silikon Kyskhetsbälte ett måste.

Den snygga buren är enkel att fästa på penisen, där den ser till att inga förbjudna erektioner välkomnas. Storleken bidrar till en tajt och restriktiv upplevelse.

Den är framställd av mjukt silikon som ger dig ökad bekvämlighet, och gör den helt perfekt för långvariga sessioner. Det finns lufthål på framsidan och hål i spetsen för urin, så du inte behöver kompromissa med hygienen.

Mancage 07 har tre utbytbara ringar med en diameter på 4 cm, 5 cm samt 6 cm, så du kan hitta den storlek som passar just dig bäst.

Ge nyckeln till hänglåset till din partner eller använd de fem numrerade plastlåsen, beroende på vad som passar bäst till era fräcka fantasier.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Köp inte
Björn - 17. feb. 2021
Finns inget som är bra med den typ förutom att den är lätt, men det spelar inte så stor roll då den inte går att använda/få på. Finns ingen plats mellan bur och ring för pungen.
-
Nathalie - 12. jan. 2021
Min första tanke med denna: var f*n är tanken att pungen ska sitta någonstans i denna ”bur”? Vi testade alla 3 storlekar och det passade verkligen inte. Antingen hamnade något i kläm eller så föll buren av. Instruktionerna var felaktiga och därmed helt värdelösa. Mvh väldigt besviken flickvän som ville överraska sin sambo.
Fungerar inte
Frig - 15. dec. 2020
Det är inte att gå vidare. Vi har gett upp efter att ha sökt på nätet. Det verkar vara ett allmänt problem med den här typen av inställningar.
0
Omöjligt att få på
BesvikenBurKille - 9. nov. 2020
Åh, SlaveBoy42, vad jag önskar att du hade förklarat hur du lyckades få på dig det här. Nu har jag kämpat med det i timmar. Instruktionsmaterialet i både box och online är hopplöst. Det verkar som att de glömde var bollarna skulle vara när de designade. Jag har försökt på flera sätt med alla ringstorlekar, men utan framgång. Det finns helt enkelt inte plats för allt. Jag kan se från recensioner och kommentarer runt om att de allra flesta har samma problem. Hopplös.
0
Nybörjare
Slavpojke42 - 24. jul. 2020
Om man inte har provat en penisbur tidigare kan jag inte rekommendera denna. Den är väldigt obekvämt och svår att få stängt. Kvaliteten är riktigt bra, och buren är skön att ha på sig om den sitter rätt. Den är också väldigt lätt att rengöra. Formen på huvudet är lite stor. Detta gör det svårt att gömma när du bär den under byxorna. Det kan därför vara svårt att rekommendera denna modell om man räknar med att röra sig offentligt med den.
0
Direkt från postkontoret en snabbaste vägen till soporna
Anonymous - 10. dec. 2020
Helt värdelös utan 2 eller 3 extra armar
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful