Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Marc Dorcel Secret Clit Fjärrstyrd Smart Voice Vibrator var 1

Marc Dorcel Secret Clit Fjärrstyrd Smart Voice Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Bli stimulerad helt utan händer, både utvändigt och invändigt, med denna Marc Dorcel Secret Clit Fjärrstyrd Smart Voice Vibrator.

Den flexibla vibratorn har en del som kan föras in och som där skämmer bort din känsliga g-punkt. Den yttre delen stimulerar klitorisområdet samtidigt som den kittlar din mellangård.

Vibratorn har 10 olika vibrationer att välja mellan och en organisk värmefunktion, så att den känns ännu läckrare att föra in. Den har dessutom en fräck boost-funktion, som gör vibrationerna ännu mer intensiva när du har som mest behov för dem.

Du kan styra vibrationerna via fjärrkontrollen med ett enkelt tryck på en knapp. Prova också den smarta röststyrningen och låt din partner eller din favoritmusik bestämma intensiteten.

Marc Dorcel Secret Clit Fjärrstyrd Smart Voice Vibrator är framställd i ftalatfritt silikon. Den laddas upp via den medföljande USB-kabeln.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Känslan av att ha "sex", på ett annat sätt.
Anonymous - 10. dec. 2022
Jag har inte provat någon annan typ av vibratormodell som den här. Men jag hade en riktigt bra upplevelse när jag provade den för första gången, och nu har jag också använt den efteråt. Det var nästan som att ha "sex" på ett helt annat sätt. Det kanske låter konstigt, men materialet gjorde att det kändes som att man bara kunde ligga där och njuta av att någon var inne i en. De funktioner den hade innebar också att "penishuvudet" kunde röra sig på ett skönt sätt och man kunde välja själv. Det innebar också att denna upplevelse och känsla var närvarande, och här använde jag inte vibrationerna. När jag använde vibrationerna medan "penis" -huvudet rörde sig, kunde jag få några extra bra orgasmer ... Jag upplevde särskilt att det träffar min g-punkt riktigt bra. För mig får den 5 stjärnor eftersom den gav mig den upplevelse jag inte alls hade förväntat mig, och de orgasmer jag inte hade sett komma.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful