Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Mister B Silver Stålhandklovar med Kedja var 1

Mister B Silver Stålhandklovar med Kedja

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Lek tjuv och polis, med de tunga stålhandklovarna från Mister B. Låt dig bli handfängslad och tagen i förvaring av din partner. Med bara två länkar som håller ihop bojerna är det bara att följa order.

Ditt rörelsutrymme blir kraftigt begränsat i de silverskinande, klassiska polishandklovarna. Väl fast håller den korta länken dina händer tätt tillsammans, men du kan fortfarande hitta en bekväm ställning om du slingrar dig lite.

Ordentligt fängslad blir du, med de här solida och justerbara handklovarna. Välj om händerna ska vara bakom eller framför din kropp, eller varför inte sätta fast dem i sängen. Ett nybörjarvänligt bondageredskap, som med fördel kan användas med andra leksaker. Ögonbindel, flogger eller fjäder (inte inkluderat), så är ni klara att ge er ut på ett känslofyllt och stimulerande äventyr.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Handklovar
Johannes - 18. jul. 2023
Helt OK, rejäla och funkade bra. Dock ett minus för oljefilmen på bojorna som man fick torka av med papper först. Och lukten av verkstadsindustri av dem.
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful