Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
PicoBong Tano 2 Anal Vibrator 12 Hastigheter var 1

PicoBong Tano 2 Anal Vibrator 12 Hastigheter

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

PicoBong Tano 2 är en anatomiskt korrekt utformad analvibrator för både män och kvinnor.

Den erbjuder dig 12 olika vibrationer (mild, stark och pulserande).

Tano har en mjuk yta som känns behaglig mot huden.

Vi rekommenderar att du använder ett analt glidmedel tillsammans med vibratorn för en så skön upplevelse som möjligt.

Obs! Alla PicoBong-produkter produceras av svenska LELO vilket är ett av världens mest populära märken för sexleksaker.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Kär vän
Jo - 26. nov. 2020
Har använt denna i flera år och har trivts väldigt bra! Bra material, fantastiska vibrationer. Storleken skulle jag säga är okej för en nybörjare, vill man ha något som fyller ut är den nog lite för liten. Ganska mellan-storlek helt enkelt. Det enda problemet är att kontrollerna för vibrationen... sitter på den införbara delen. Det blir lätt väldigt kladdigt med glid och meckigt att byta hastighet under användning. Det känns som någon tänkte väldigt fel under produktutvecklingen. Som tidigare recensioner nämner kan kanten vara lite obekväm beroende på hur den sätts in. För mig är det oftast ingen problem, men har varit med om att det klämt och skavt någon gång. De negativa aspekterna är sammanfattningsvis så små att det positiva överväger.
Ett bra första intryck!
E.L - 24. dec. 2014
Köpte den här som första plugg till min flickvän, det känns som om den har bra kvalité och stark motor! Dock efter ett tag har silikonet lossnat från basen så det sitter löst nu. Det är dessutom väldigt svårt att ha den i min flickvän samtidigt som jag är i vaginan då basen har rätt vassa kanter och skaver mot penis. Ett bra köp som jag absolut inte ångrar, även jag har fått mycket njutning av den, dock borde man tänka igenom vad man vill ha den till! Som utfyllnad funkar den inte så bra! Men den är lätt att få in och sitter kvar utan problem.
Bra Vibrationer
Anders - 5. jun. 2014
Vid första anblick ser den kanske inte som något utöver det vanliga men oj vad fel man kan ha. PicoBong Teno levererar många, långa och starka vibrationer som prickar in rätt ställen för oss män. Teno är i mellan-storleken av buttpluggs och kräver inte allt för mycket erfarenhet, den går att använda i dushen och har en eregonomisk och bred bas vilket lyfter produkten. Det som är lite sämre är kanten där man skruvar fast batteriet, dock är det inget jag har haft problem med ännu. Annars är Teno kvalité igenom, mycket skön yta som är enkel att göra ren. Jag skulle rekommendera den här till er män som tagit första steget och inte riktigt vågar ta steget till en riktig Anal-Vibrator, Teno funkar som en utmärkt mellansteg. För den som är helt ny på området så kan det vara ett lite stort steg men ett av de bättre.
Bra produkt
C. - 16. jan. 2015
Jag tycker det är galet coolt och gör det bra....är första gången jag leker med sånt, men har blivit positivt överraskad jag tänkte som de flesta män och få upp något på det sättet det är en bra idé men prova det själv där ute,
0
Smart liten analvibrator
C.C. - 26. jun. 2013
Jag måste börja med att säga att den är gjord av ganska snyggt material och är lätt att rengöra. Dessutom är den formad så att den sitter där den ska och är väldigt skön att ha på sig. Du kan därför till exempel gå runt med den en stund utan problem, om du vill överraska din partner när han kommer hem. Dessutom har den riktigt många vibrationsnivåer och samtidigt möjlighet att skruva upp och ner styrkan, vilket är ett klart plus. Tyvärr är det en ganska stor nackdel att knapparna för att vrida upp och ner sitter på själva vibratorn. Vilket innebär att du måste ta ut den helt varje gång du vill ändra vibrationsnivå eller justera styrkan. Och utöver det blir detta också ganska komplicerat när det väl sedan smörjts in ordentligt med glidmedel. Så vid det laget är det tyvärr inte särskilt användarvänligt igen. En annan nackdel är att basen är ganska lång och därför är det svårt att ha sex medan man har den inne, då basen skulle behöva sitta horisontellt istället. Men om du letar efter en analplugg som sitter riktigt bra och bekvämt, och som samtidigt kan användas som vibrator med riktigt många vibrationsmöjligheter, då är detta något för dig. Så länge man kan leva med ovanstående nackdelar. Som en extra liten detalj har den även en slags "krok" i basen, vilket gör den lätt att sätta i och ta ut igen.
0
Små, läckra leksaker
Anonymous - 13. mar. 2024
Ett verkligt plus är de många vibrationsalternativen - och hastigheterna som gör denna riktigt trevliga lilla vibrator extremt mångsidig för användning - var som helst på / i kroppen. Det är bara en fråga om att experimentera. Även i duschen!!! Nackdelen med denna analplugg, åtminstone när den används som sådan, är att om önskan att ändra vibration eller hastighet uppstår måste den tas bort, eftersom regulatorens "knappar" finns på själva vibratorn. PicoBong är "välplacerad" och stannar där den ska ... och som en extra bonus sprider sig vibrationerna hela vägen till "handtaget" för ytterligare stimulering.
Maskinöversatt från sinful.dk
Utsökt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Detta är en helt fantastisk analvibrator. Den är lätt att sätta in och sitter kvar tills du tar ut den. Den stannar kvar även om du går en promenad, har sex osv. Jag har ofta haft den i mig i flera timmar. Det går alldeles utmärkt att ha den inne när man sitter. Den är också kraftfull, så vibrationerna känns väldigt bra.
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful