Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Pipedream Vagin Toy Med Sexräknare var 1

Pipedream Vagin Toy Med Sexräknare

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Om du vill träna din uthållighet och bli en bättre älskare så är denna Vagina Toy med sexräknare något du måste ha.

Du får inte bara ett hjälpmedel till att träna din uthållighet med, men får också en stimulerande onaniprodukt. Så du kan alltså träna och njuta samtidigt!

Produkten består av en mjuk onani-sleeve med en öppning som en vagina och en inre räfflad struktur. Den ca. 13 cm långa sleeven sätts runt penisen och förs sedan fram och tillbaka med handen precis som ett handjob. Sleeven är mycket flexibel och passar alla storlekar.

Runt sleeven sitter en flexibel penisring med räknare. Ringen registrerar antal “strokes” - d.v.s hur många gånger du drar sleeven fram och tillbaka innan klimax. Ju fler gånger du använder Vagina Toy desto bättre blir du och räknaren kommer att motivera dig att hålla längre för varje gång. Ringen registrerar dessutom hur många kalorier du förbränner samt tar tid på hur länge du kan hålla dig.

Ringen fungerar inte bara som en räknare. I det att den sitter stram runt din penis gör att den mjuka sleeven känns ännu mer realistisk. Dessutom kan ringen också användas som en vanlig penisring som ger dig en större och längre erektion.

I paketet medföljer det en liten flaska glidmedel som vi rekommenderar att du använder för att få en sån behaglig upplevelse som möjligt. Det medföljer också en liten tub med rengöringsmedel som vi också rekommenderar att du använder.

När du är färdig så kom ihåg att stänga av räknaren så håller batteriet längre ( batteri medföljer).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Fint och tätt
Anonymous - 13. mar. 2024
Det faktum att du kan spåra hur många kcal du förlorar och hur länge du kan hålla ut innan du kommer verkligen tänder dig, jag rekommenderar starkt produkten:-) orgasm garanterad.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful