Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Pump Worx Penishuvud Förstorare var 1

Pump Worx Penishuvud Förstorare

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Pump Worx Penishuvudförstorare hjälper dig att både få en större, hårdare och längre erektion. Genom att använda denna penisförstorare på ditt penishuvud så känns det nästan som att få ett blowjob - kanske ännu bättre.

När du sätter Pump Worx pumpen på ditt penishuvud så bildas det ett behagligt och stimulerande vakuum när du börjar att pumpa. När det bildas vakuum så dras blodet ut i din penis vilket ger en hårdare erektion.

Du kan inte få en permanent förstoring av din penis med en penispump, men om du använder den före sex så kommer du att uppleva att den ger en effekt. Många får också en mer intensiv sex- och onaniupplevelse efter att ha använt en penispump.

Du får med en penisring tillsammans med pumpen, som med fördel kan användas tillsammans med den för att få till en mycket effektiv i kombination. Penisringen är mycket elastisk och kan töjas helt upp till 8,5 cm i diameter.

Själva pumpen är 11,5 cm lång och en öppning på 5 cm.

Så här använder du Pump Worx Penishuvudförstorare:

- Applicera lite vattenbaserat glidmedel på botten av pumpen, för att skapa ett bättre vakuum.

- Placera därefter cylindern över ditt penishuvud.

- Pumpa långsamt och se din penis växa. Är det första gången du använder en penispump så rekommenderar vi att du använder den högst 10 min åt gången.

- På själva pumpen sitter det en quick-release ventil som gör det enkelt och snabbt att släppa ut luften när den önskade effekten har uppnåtts.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Inte bra
Klas - 15. sep. 2019
Är som en vanlig penispump men penis får inte plats och böjer sig inget tryck i pumpen är ingen penishuvud förstorare helt värdelös.
Fantastiskt sug!
Pasi - 25. jun. 2019
Riktigt bra sug som känns riktigt bra precis där det ska vara! Applicera lite glidmedel på vippknoppen och pumpens mynning, stick sedan in huvudet i anus. När du pumpar lätt känns det som att du får en bra avsugning samtidigt som ollonet växer fint framför dina ögon. Pumpen är väldigt enkel och lätt att använda, rengöringen går också ganska snabbt. Det 4,5 cm breda bladet passar perfekt i pumpen.
0
Superfint
Anonymous - 13. mar. 2024
Den verkar mycket lätt att använda
Maskinöversatt från sinful.dk
Superfint
Anonymous - 13. mar. 2024
Den är enkel att använda och rekommenderas varmt till andra
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful