TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Pump Worx Penishuvud Förstorare var 1

Pump Worx Penishuvud Förstorare

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Pump Worx Penishuvudförstorare hjälper dig att både få en större, hårdare och längre erektion. Genom att använda denna penisförstorare på ditt penishuvud så känns det nästan som att få ett blowjob - kanske ännu bättre.

När du sätter Pump Worx pumpen på ditt penishuvud så bildas det ett behagligt och stimulerande vakuum när du börjar att pumpa. När det bildas vakuum så dras blodet ut i din penis vilket ger en hårdare erektion.

Du kan inte få en permanent förstoring av din penis med en penispump, men om du använder den före sex så kommer du att uppleva att den ger en effekt. Många får också en mer intensiv sex- och onaniupplevelse efter att ha använt en penispump.

Du får med en penisring tillsammans med pumpen, som med fördel kan användas tillsammans med den för att få till en mycket effektiv i kombination. Penisringen är mycket elastisk och kan töjas helt upp till 8,5 cm i diameter.

Själva pumpen är 11,5 cm lång och en öppning på 5 cm.

Så här använder du Pump Worx Penishuvudförstorare:

- Applicera lite vattenbaserat glidmedel på botten av pumpen, för att skapa ett bättre vakuum.

- Placera därefter cylindern över ditt penishuvud.

- Pumpa långsamt och se din penis växa. Är det första gången du använder en penispump så rekommenderar vi att du använder den högst 10 min åt gången.

- På själva pumpen sitter det en quick-release ventil som gör det enkelt och snabbt att släppa ut luften när den önskade effekten har uppnåtts.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Inte bra
Är som en vanlig penispump men penis får inte plats och böjer sig inget tryck i pumpen är ingen penishuvud förstorare helt värdelös.Klas - 15. sep. 2019
Fantastiskt sug!
Riktigt bra sug som känns riktigt bra precis där det ska vara! Applicera lite glidmedel på vippknoppen och pumpens mynning, stick sedan in huvudet i anus. När d... Läs mer
Pasi - 25. jun. 2019

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful