Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Pump Worx Uppladdningsbar Auto-Vac Penispump var 1

Pump Worx Uppladdningsbar Auto-Vac Penispump

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Med Pump Worx Uppladdningsbar Auto-Vac Penispump får du en större och fylligare erektion, som dessutom håller längre, utan att du behöver lyfta ett finger.

Den pumpas automatiskt upp och skapar ett vakuum runt din penis, så att penisen temporärt blir större. Oavsett om du vill skämma bort dig själv eller glädja din partner, kommer du med få ett ännu bättre sexliv med penispumpen.

Pump Worx Auto-Vac är lätt att använda. Du kan välja mellan 3 olika hastigheter, som kontrolleras på pumpens skaft.

Penispumpen har en full längd på 30 cm, varav själva röret är 19 cm långt. Röret har en utvändig diameter på 6,3 cm, och en töjbar invändig diameter som innebär att pumpen passar till de flesta storlekar.

Det ingår en USB-sladd för laddning och en penisring som kan användas för att förstärka penispumpens effekt ytterligare.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Gör det den ska
Carl - 9. oct. 2019
Den här är den bästa automatiska penispumpen jag använt. Pumpen både snygg och simpel. Den har tre knappar. En för att öka sug, en för att minska och en för att släppa helt. Suget har tre nivåer som lätt ökas eller minskas. För att se till att det bildas ett vakuum används en sleeve som sätts in i pumpen. Att trycka in penisen igenom hålet är återigen ett pussel för mig, men efter lite mekande funkar det. Suget funkar och det är med hjälp av knapparna lätt att justera till en bra nivå. Det enda jag önskar är ett mycket svagt sug, svagare än nivå 1 för att det inte ska kännas som att trycket minskar när en stänger av suget. Jag upplevde inget läckage. Rengöringen tog några gånger för mig att lista ut, men efter att testat upptäckte jag att själva pumpdelen och röret gick att dela på. Den blev då relativt lätt att rengöra. Men jag hade uppskattat tydliga instruktioner så att jag inte hade behövt oroa mig för att ha sönder pumpen när jag försökte dela den. Medföljer gör också tre penisringar som funkade mycket bra och som jag ofta använder även utan pumpen. + Inget läckage + Bra sug + Snygg och simpel - Svår att "komma in i
Pumpa upp dina drömmar
Anonymous - 2. oct. 2022
Jag hade aldrig provat det förut. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad, superkul. Den blir både större och fylligare om du förstår vad jag menar
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful