Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rends R-1 Starter Set Fjärrkontroll och Bulletvibrator var 1

Rends R-1 Starter Set Fjärrkontroll och Bulletvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Rends R-1 Starter Set innehåller Rends berömda bulletvibrator Bach Rotor och även deras avancerade fjärrkontroll som du använder för att kontrollera sexleken med. Bulletvibratorn har ett "hål" i toppen som gör klitorisstimuleringen ännu kraftfullare.

Den kraftfulla bulletvibratorn kan ställas in på 7 olika hastigheter och även 7 olika vibrationslägen. Sist men inte minst är vibratorn också utrustad med en turboknapp. Tack vare turboknappen kan du kombinera bulletvibratorns inställningar på 50 olika sätt. Rends R-1 Starter Set kan också kopplas ihop med Rends R-1 A10 Piston Masturbator.

Du kan också utöka stimuleringsmöjligheterna genom att köpa till settet Triple Bach Caps, som innehåller 3 stycken olika sleeves som du kan sätta fast på bulletvibratorn. Systemet är väl genomtänkt och med hjälp av produktseriens olika delar har du oändligt många stimuleringsmöjligheter.

Bulletvibratorn R-1 Bach Rotor har tillverkats i Japan av märket Rends - ett märke som har tilldelats en rad olika priser för sina produkter. Du vet att fjärrkontrollen behöver ett nytt batteri då dess lampa börjar blinka. Rends R-1 är en avancerad sexleksak, men är oerhört lätt att manövrera och förbättrar ditt sexliv otroligt mycket.

Rends R-1 är inte vattentät och bör därför rengöras försiktigt med sexleksaksrengöring för att därefter torkas av med en fuktig trasa.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful