Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Shots Toys Easy Rider Deluxe Oral var 1

Översikt

Easy Rider Deluxe Oral från Shots Toys är en inbjudande onaniprodukt för män som föredrar diskreta sexleksaker. Easy Rider Deluxe har en neutral förpackning utan bilder på så att du lätt kan ha med dig den på semester eller liknande utan att den väcker uppmärksamhet. 

Med Easy Rider Deluxe Oral får du en mjuk och realistisk onaniprodukt som liknar känslan av att få oralsex. På insidan har Easy Rider en mjuk och räfflad struktur som stimulerar dig i takt med dina rörelser. Längst upp på den finns det ett hål där du själv kan kontrollera vakuumet och på så sätt vilken sugande effekt du vill ha.

Easy Rider Deluxe Oral kan användas fler gånger men det är viktigt att du tvättar och torkar den grundligt efter användning.

Så här använder du Shots Toys Easy Rider Deluxe Oral: Ta bort klistermärket som sitter längst upp. Ta sidan bort plasten i botten och skruva av locket. Häll i glidmedel i hålet och sedan är den klar för användning.

Det ingår ett litet prov med glidmedel. Det är tillräckligt till första gången du vill använda Easy Rider Deluxe Oral, så vi rekommenderar att du köper med extra glidmedel.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Shots Toys Easy Rider Deluxe Oral

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful