Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Silent Night Kinky Julkalender var 1

Silent Night Kinky Julkalender

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Vill ni ha en extra kinky decembermånad? Nu kan ni få det ni drömmer om med fetishkalendern Silent Night.

Den stora, eleganta julkalendern döljer 24 läckra överraskningar till både herre och slav i ert erotiska BDSM-universum.

Ni kan njuta av kittlande sinnes- och smärtlekar med massor av nya tillbehör från flera kända märken så som Bad Kitty, Fetish Collection, Black Velvets, Just Glide, Sextreme och Secura.

Storlek: 68 x 44 x 5,5 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bästa kalendern sedan mysteriet på greveholm
Erica - 20. nov. 2018
Mycket var saker som man redan hade hemma om man testat bdsm förut, men det var annorlunda saker från vad man brukar köpa själv annars. Hade varit bra att få en liten beskrivning till vissa av sakerna men nästan allt kunde man klura ut vad de behövdes för, fick många nya favorit leksaker i denna! Synd att de inte gör en ny varje år så man hade kunnat bli lika glad varje jul!
Enda spännande julkalender.
Paulina - 8. dec. 2017
Först och främst måste jag betona hur positivt överraskad jag är än så länge. Luckornas innehåll kanske inte ser särskild hållbar ut, men det är jag tvungen att ta tillbaka efter några tester. Handklovar med band istället för lås? "Jag kommer ju slita isär dessa" tänkte jag. De höll fruktansvärt bra under hela scenen. Dessutom gick det snabbare än vanligt. Sinful vet vad BDSM går ut på och leverar en underbar upplevelse för både dig och din partner. Jag blev utan att tveka mer nyfiken och kan nu testa nya områden med hjälp av kalenders innehåll. Kan stark rekommendera denna produkt som har ett oskyldigt utseende och en gömd potential - men bara om du vågar ;)
Kalendergåva
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag köpte den här lådan för att vi skulle ha något att leka med under december månad. Jag måste erkänna att även om vi redan har några leksaker öppnade vi bara några av dem eftersom vi inte är hemma hela månaden. Men efter lite skratt och lek. vi öppnade alla dörrar (jag vet att det är fusk) lämnas jag med en känsla av tomhet. Det finns inte mycket i paketet. En massa skräp. 2 små piskor och ett rep, munkavle. Resten lyser av dålig kvalitet och tristess. min rekommendation är: köp vad du vill leka med istället. Detta är inte värt pengarna
Maskinöversatt från sinful.dk
Verkligen lycklig
Anonymous - 13. mar. 2024
Hittills är vi riktigt nöjda med de kalendrar vi fått när vi var små barn och inte kunde vänta till den 1 december. Det finns saker som man kanske inte hade vågat köpa själv som man får i en kalender som kan göra det mer spännande och roligt i sovrummet än annars
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful