Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Anal Training Set var 1

Översikt

Sinful Anal Training Set är perfekt till dig som gärna vill experimentera med anal stimulans.

Setet innehåller 3 analpluggar i olika storlekar, så att du gradvist, och i din egen takt, kan vänja dig vid en mer fyllande stimulans. 

Om du är nybörjare inom anal stimulans så bör du börja med den lilla pluggen. När du har fått lite mer erfarenhet så kan du gå vidare med mellan pluggen och när du är redo för en fyllig stimulans så kan du använda den stora pluggen.

Du kan t.ex. använda Sinful Anal Training Set så att du vänjer dig med känslan av anal stimulans innan du har analsex. Är du kvinna så kan du använda en av de tre pluggarna för att stimulera under vaginalt sex.

Vi rekommenderar att du alltid använder mycket vattenbaserat analglidmedel när du använder Sinful Anal Training Set, eftersom kroppen inte producerar naturlig lubrikation där bak. Glidmedlet gör det mer behagligt att föra in pluggarna, plus att det blir bekvämare att använda dem.

Måtten på de tre pluggarna i Sinful Anal Training Set är följande: Liten - 11 x 2,9 cm. Mellan - 12,2 x 3,7 cm. Stor - 13,3 x 5 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Nöjd!
SkodaLabia - 3. apr. 2022
Mycket bra träningsset för den som är nybörjare. Väldigt nöjd! Nu går även denna sortens sex mycket lätt.
Något hårda och lite sträva.
SurpriseMe - 5. jun. 2021
De är lite för hårda för att man ska vilja ha dem i länge. Och så är den lilla löjligt liten medan det skiljer lite väl mycket i grovlek mellan nr 2 och 3.
Nja.
J - 19. mar. 2020
Den runda basen skav mot mina skinkor och gjorde det obehagligt med allt utom den minsta. Annars bra kvalitet och härlig yta.
Bra, men mkt ådror på den stora
Fredda - 19. feb. 2020
Dem första två storlekarna har jag inga problem med. Dem är väldigt sköna och jag kommer snabbt till orgasm. Men som nybörjare har jag lite svårt för ådrorna på den största. Det är en bra storlek speciellt för att tänja innan anal sex. Men ådrorna är lite för mkt för min smak och nivå. Lätta att rengöra . Bra sug och rörlighet. TIPS: använd kondom för att använda i vaginan
Bra form
Vixen - 10. sep. 2019
Jag beställde settet framförallt för den stora pluggen, som hade de dimensioner och den form som jag letat efter. Även de mindre är dock användbara. Alla tre har ett trevligt utförande med behaglig slät yta. Någon liten kant från gjutningen finns, vilket man får räkna med i den här prisklassen. Value for money.
Bra kvalité
Filip - 26. aug. 2018
Bra kvalité på de här. Hade önskat att den största var något mindre eftersom det är så stor skillnad i storlek mellan den och den mellersta. Men man kan alltid en köpa en till!
Känslan
Cimone - 23. jul. 2018
Perfekt för att mjuka upp för att kunna få sin partner i sig efteråt. Känns även skönt att ha den i medan han o jag har vaginalt samlag. Lätt att föra in och ut. Även om vi inte använder den största delen så kan säkert någon annan gilla den.
Bra set
Maria Westerström - 1. sep. 2017
Med dessa tre har man basen för bra stimuli. Den stora är väl stor för min smak.
Bra första produkt.
J/J - 13. dec. 2016
En mycket bra första produkt. Kittet hjälper dig att arbeta sig uppnåt och kunna ta emot större saker. Jag och min fru har mycket glädje då någon utav dom kan vara i henne under tiden vi har vaginalt samlag. Rekommenderas för nybörjaren.
Rekommenderas varmt
Anonymous - 13. mar. 2024
Detta är ett fantastiskt kit som kommer att vara perfekt för alla som är nya eller har erfarenhet av anal stimulering. Materialet är supermjukt och skönt och är mycket lätt att rengöra.
Maskinöversatt från sinful.dk

Sinful Anal Training Set

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful