Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Erotic Play Tärningar 3 st var 1

Översikt

Vågar du invitera din partner till en fräck afton? Sinful Erotic Play Tärningar 3 st är en perfekt orsak till att ha extra utmanande förspel.

De tre tärningarna representerar varsin kategori, nämligen område, varaktighet och aktivitet. Slå dem och utforska varandras lustpunkter på helt nya vis.

Njut exempelvis av en extra lång kyss på insidan av låret, eller en kort utandning mot dina mest erogena zoner. Ni lär bli ordentligt uppspelta och kommer garanterat längta efter mer.

Tärningarna är tillverkade av svart akryl med vit skrift. Var uppmärksam på att texten står på engelska.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Lovers dice
Fredrik - 5. mar. 2023
Tyvärr en mindre bra kvalitet på tryck och utförandet av/på tärningarna ... Fast om man ska text-tolka "lätt att använda" så ... Ja hur svårt är det att slå en/flera tärningar !?
Jätte kul!
Sabbe - 7. mar. 2022
Jätte roliga och spännande tärningar, ger verkligen momenten mer speciellt och intimtfullt, sätter verkligen igång känslor på glöd!
Tärning
Linda - 24. dec. 2021
Stämde bra överens med brskrivningen
Mycket bra
Philip - 23. oct. 2021
Tycker den är riktigt trevlig och skapar lite extra glöd i sexlivet.
Perfekt som förspel
Erika - 24. aug. 2020
Jag och min kille använder dessa tärningar som en del av förspelet, och himmel vad upphetsad man blir. Upplever att man lär känna varandra ytterligare, då man lär sig vilka delar på kroppen partnern tycker om extra mycket! Rekommenderar!
bolibompa
Sommar - 31. aug. 2019
Perfekt att egga upp varandra under tiden barnen tittar Bolibompa.
Vår väg till sexlivETT
Storm - 29. jul. 2019
Jag och min partner hade ett normalt sexliv fram till vi testade Sinful.se, eftersom sex blev torrt och tråkigt och till slut inte gav den där sköna känslan man ska ha efter samlag. Vi testade därför de här tärningarna som har satt fart på vårt liv. Vi har nu väldigt spännande sex och har faktiskt lärt känna varandra mycket bättre med hjälp av tärningarna. Om man är i ett nytt förhållande är detta den perfekta leksaken eftersom de inte är för mycket, men fortfarande spännande och exotiskt.
Ändå bra
Kuba - 18. jul. 2019
Enkel och bra. EN anmärkning dock: Vad är skillnaden mellan suck och blow? Annars bra!
Trevlig förändring
AO - 28. aug. 2020
Jag och min pojkvän köpte dessa tärningar för att prova något nytt. Kategorierna för vad och var man ska göra något är perfekta för det mer vaniljsexlivet som ändå kommer att försöka sig på några "utmaningar". Det ska sägas att tiderna kanske är lite på långsidan och med stora hopp när man till exempel ska "blåsa i nacken", men för det kan man lämpligen sätta sina egna tider beroende på hur tärningarna landar. Kan kombineras med till exempel ögonbindel för att göra handlingen mer överraskande.
0
Tja
... - 27. jan. 2020
De är mysiga, men inte min favorit
0

Sinful Erotic Play Tärningar 3 st

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful