Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Find Your Pleasure Limited Edition Box var 1

Sinful Find Your Pleasure Limited Edition Box

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Grattis, du har hittat precis det du letade efter - njutningen! Denna härliga låda innehåller roliga och uppiggande sexleksaker för intima stunder, kinky lekar med lite distans och alla former av förspel.

Träningssetet med knipkulor hjälper till att stärka upp musklerna i vaginan och bäckenbotten, vilket kan resultera i både fler och mer intensiva orgasmer. Börja med den lättaste kulan och öka sedan vikten för att få en större utmaning. Ta på dig den galet sexiga miniklänningen medan du tränar och visa upp dig för din partner. Viska försiktigt i hens öra att du redan har något inne i dig, men att du hoppas på att din partner snart tar över.

Ge er ut på gemensamma äventyr tillsammans med den keramiska massagestenen och utforska sensoriska lekar. Värm upp den i varmt vatten, eller kyl ner den i kallt, och lägg till den massageolja ni gillar bäst, innan ni börjar behandla spända muskler och hud som längtar efter sensuell beröring. 

Bulletvibratorn har 10 vibrerande mönster att erbjuda och kan användas på egen hand eller kombineras med en sleeve. Rabbitsleeven ger leken en kittlande skön start och kan användas mot alla kroppens yttre erogena zoner; bootie-pluggen däremot har hela siktet inställt på prostatan. Ni kan även sätt bulleten i onanisleeven och ta handjobben till helt nya nivåer - möjligheterna är närmast oändliga! 

G-punktsvibratorn lever upp till sitt namn och har bara ett syfte, nämligen att förse g-punkten med intensiv, vibrerande stimulering.

Tärningen med sexställningar ger inspiration och låter er, bokstavligt talat, visa upp nya sidor av er själva och för varandra. Slå ett slag för ödet och låt tärningen bestämma i vilken ställning ni ska ha sex härnäst. Lägg sedan till den dubbla penisring sleeven eller couple's love sleeven och låt den dubbla stimuleringen ta sin början! Som sagt, med denna skattkista i din ägo behöver du inte leta efter njutningen längre, du har hittat allt du behöver och lite till. 

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful