Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sinful Glider G-Punktsvibrator var 1

Översikt

Vill du ha djupa och intensiva orgasmer? Då är denna eleganta Sinful Glider G-Punktsvibrator allt du behöver.

Den böjda vibratorn har en ergonomisk form och med sin runda topp är den designad för att stimulera din g-punkt på ett målinriktat sätt.

Låt de sköna multispeedvibrationerna skämma bort ditt inre och utforska dina erogena zooner med masserande rörelser. Du kan här ta chansen och hitta just den nivå som passar dig bäst.

Vibratorn har en läckert slät yta som gör den behaglig att föra in. Den är 21,5 cm lång och spetsen har en diameter på 2 cm. Den blygsamma storleken gör den speciellt lämpad för dig som är nybörjare, eller om du gärna vill ha med dig en diskret vibrator på resan.

Den är framställd av ABS-plast och använder sig av 1 x AA-batteri (säljes separat).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Nice
Space - 1. jan. 2022
Lite svårt att gräppa med formen den har men annars var den en av mina favoriter.
Inget för mig
Milla - 6. dec. 2021
Denna gjorde knappt något skillnad men designen är tilltalande
Orgasm
Anonym - 14. nov. 2021
Kommer åt g-punkten väldigt enkelt, stark vibration
Trevlig P-stav
mtn - 3. oct. 2021
Enkel att föra in för P-stimulans. Skönt med successivt ökande tjocklek. Lite för svaga vibrationer för min smak, men den gör ändå jobbet galant. Bra med standardbatterier. Enda egentliga nackdelen är att justeringsvredet nästan är omöjligt att manövrera med glidmedel då det saknar struktur.
Vibratorn
Mina Zaar - 18. oct. 2020
Den är inte så kraftfullt som jag trodde att den skulle vara, men det är värt pengarna.
0
Billigt är inte alltid dåligt!
Michelle - 9. oct. 2020
Du kanske har tittat på den här produkten några gånger och tänkt: 'Nej ... Det är för billigt... Det ser också så slarvigt ut!', vilket har lett till att just denna vibrator inte hamnat i varukorgen ... Men sedan hade du samma tanke som jag när jag bestämde mig för att köpa den. För er som inte vill läsa min resa med denna leksak, den korta versionen = "bästa orgasm jag någonsin haft, och snabbaste." Leksakslådan hade börjat verka tom och tråkig, så som många andra före mig bestämde jag mig för att utöka samlingen. Men eftersom jag är student gick jag in på rea-avdelningen. Jag letade efter en klitorisvibrator där jag inte behövde hålla i själva vibratorn, då mina fingrar helt enkelt går in i spasmer. Så när jag såg den här vibratorn tänkte jag direkt 'den är perfekt!'. Den var lång och tunn, med den perfekta formen för att stimulera min klitoris. När produkten kom var den faktiskt som förväntat... Förutom storleken. Jag hade fått en mental bild av att vibratorn var mycket mindre, men inga problem! Den skulle fortfarande kunna leva ut sitt syfte. Och ja, produkten kändes också billig i början ... Men när jag äntligen börjar använda den har jag aldrig varit lyckligare! Vibratorn har den perfekta storleken och formen för att även användas som en vanlig dildo. Förutom att den kan ge mig kraftfulla och fantastiska klitorisorgasmer, kan den också ge mig några av de snabbaste G-punktsorgasmerna. Ja, det låter förmodligen som ett försäljningsargument för att lura intet ont anande kvinnor att köpa vibratorn. Men jag är varken professionell eller försöker lura någon. Jag skulle verkligen rekommendera den här produkten och säga "billigt är inte alltid dåligt!", eftersom jag har spenderat flera tusen på leksaker, dyra vibratorer och dildos, men en produkt för 149 SEK har gjort mig lyckligare än en för 800–900 kr. .
0
G-punkt
Nett - 30. sep. 2020
Det är inte för mig .. för starka vibrationer .. så tyvärr ett misstag
0
kvaliteten fallerar
tack - 3. nov. 2020
Värt priset, men inte mer. Kvaliteten är ok...
0
Fungerar bättre än en tågtoalett
Ari - 8. oct. 2020
Precis rätt storlek och form. Min fru hade aldrig upplevt en g-punktsorgasm tidigare, detta ändrades efter första försöket
0
Förbannat
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är riktigt bra, går in och ut bra!
Maskinöversatt från sinful.dk

Sinful Glider G-Punktsvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful