Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Swede Senze Massageljus 150 ml var 1

Swede Senze Massageljus 150 ml

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Senze Massageljus från Swede är idealisk för erotiska parlekar. Massageljuset består av fast massageolja (påminner om stearin) med en veke i.

När du tänder lågan börjar massageoljan att smälta. Låt ljuset brinna i minst 15 minuter, så att en tillräcklig mängd olja hinner bli varm och smälta. Blås därefter ut lågan och häll den varma massageoljan över kroppen.

Senze Swede Massageljus kommer i ett elegant droppformad ljusstake (sedd ovanifrån). Formen gör att det är lätt att dosera rätt mängd olja. Den smälta, flytande massageoljan är varm, men inte brännande het som stearin, och den är lika lätt att använda på huden som vanlig massageolja.

Massageljuset har tagits fram av en kombination av vax, smörfett och rena eteriska oljor. Senze Massageljus finns i 5 väldigt olika doftvarianter och har en brinntid på 36 timmar.

De 5 doftvarianter du kan välja mellan är:

Blissful: Nejlika, apelsin och lavendel. Soothing: Mynta, ros och apelsin. Spiritual: Grapefrukt, palmarosa och petitgrain. Teasing: Vanilj, chili och Ylang Ylang. Vitalizing: Citron, peppar och eukalyptus.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Klen veke
Malin - 23. may. 2020
Luktar gott och funkar bra att massera med men efter 4 ggr tänd orkar inte veken mer. 80%av ljuset kvar så känns som rätt bortkastade pengar
Skön och väldoftande
Lina - 31. oct. 2017
När man vill ha en massage med det lilla extra... den heta oljan känns underbar mot huden och ger ett långvarit glid. Oljan blir inte klibbig och man får mjuk och len hud efter massagen. Dock kan det bli lite klurigt att tända ljuset när man använt det några gånger.
Massagelista
Nikolaj - 19. dec. 2019
Helt perfekt för en bra start på en underbar kväll Även om man kan ge och ta emot massage efter en dag på jobbet, luktar det och går bra på djupet
0
Otrolig sensualitet
Pernille - 12. aug. 2017
Citronpeppar och eukalyptus (vitaliserande) Den har en relativt stark doft, men när den tränger in i huden finns det en koppling till alla sinnen och nervbanor! En massageolja utan like. Älskar det
0
Underbar doft och räcker för att skämmas bort flera gånger
Connie - 25. jul. 2017
Doftar gott och naturligt, och då behöver du inte använda särskilt mycket.
0
Perfekt för att skämma bort sig
Anonymous - 9. sep. 2013
Perfekt när ni vill skämma bort varandra med en skön avslappnande massage. Tänk på att smärttröskeln är olika, så det kan kännas för varmt om det appliceras direkt på kroppen. Vi kommer definitivt att välja den igen när den tar slut!
Maskinöversatt från sinful.dk
Perfekt för massage och roliga spel
Anonymous - 13. mar. 2024
Doft av vanilj och chili: Ett av de bättre doftljusen som inte luktar för syntetiskt. Oljan räcker länge, så du behöver inte mycket för en bra massage. Köp detta ljus om du vill bjuda din partner på en bra massage eller leka med värmen.
Maskinöversatt från sinful.dk
Slid, men brändes dåligt
Anonymous - 13. mar. 2024
Swede Senze Massage Candle 150 ml Veken på ljuset brann alldeles för snabbt och drunknade i massageoljan eller om man hällde ut allt så brände det plasten. Mer än hälften av ljuset smälte inte när veken brann, så jag är ganska besviken på produkten. Lyckligtvis smälter ljusmassagen lite mellan fingrarna så att du kan skrapa ut det osmälta och gnugga det mellan händerna för att smälta.
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful