Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Toy Joy Fjärrstyrd och Trådlös Butterflyvibrator var 1

Översikt

Toy Joy Honeydew trådlös Butterfly är en fjärrstyrd fjäril vibrator.

Honeydew Sex Butterfly vibrator har stroppar så att man kan ta på sig den som en trosa. Den lilla tappen på vibratorn för man in i slidan medans fjärilens vingar och kropp stimulerar utvändigt på klitoris.

Ta själv kontrollen eller ge fjärrkontrollen till din partner och släpp all kontroll!

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Besvikelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag och min pojkvän har ett fantastiskt sexliv och ville prova något nytt. Vi köpte fjärilen och trodde att den kunde vara bra, men vi blev besvikna när vi provade den. Vibratorn var bra och lätt att använda och hade en bra räckvidd. Men problemet kom när hon skulle ta på sig den eftersom vingarna går på insidan av låren och inte går att ta på sig helt. Vi kände oss besvikna när vi provade den och vi vill inte att det ska hända någon annan.
Maskinöversatt från sinful.dk
Rolig sexig funktion
Anonymous - 11. jul. 2012
Jag och min pojkvän köpte denna fjäril - förmodligen mest för skojs skull och för att prova något lite annorlunda i sängen. Han tar fjärrkontrollen och jag "sätter på fjärilen" - en rolig lek i sängen som jag skulle rekommendera alla att prova. Vi har börjat använda fjärilen utan remmarna, eftersom den är lättare att hantera, tycker jag.
Maskinöversatt från sinful.dk
Roliga leksaker.
Anonymous - 11. aug. 2012
Det måste hända någon gång ibland, och den här gången kom jag över den här roliga sommarfågeln. Den ger en bra vibration "inuti" och framtill, och så finns det en liten svans på den som kittlar så fint baktill. Sammantaget en rolig och härlig produkt som jag varmt kan rekommendera till andra.
Maskinöversatt från sinful.dk
Min fru log...
Anonymous - 11. aug. 2012
Jag köpte den här fjärilen till min fru. Först tyckte hon att den var lite för annorlunda, men när vi väl kom igång och hon satte på sig den förvandlades hennes reservationer till kärlek. Jag tycker att det är riktigt coolt att kunna styra fjärrkontrollen och ha lite "makt" över henne ;-)
Maskinöversatt från sinful.dk
Besviken
Anonymous - 13. mar. 2024
Vibratorn är för tunn för mig och behöver starkare vibrationer för att få mig dit jag vill gå. Klitorisfästet passar inte min anatomi, så det träffade inte där det skulle - och remmarna var för långa för mig, så jag var tvungen att hålla fast vibratorn ordentligt för att förhindra att den föll av.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastiska leksaker... För sovrummet.
Anonymous - 13. mar. 2024
Anledningen till att vi köpte den här leksaken var att ta med den till en bar/diskotek/restaurang. Fjärilens kropp och vingar är dock alldeles för stora för att detta ska kunna göras bekvämt. Annat än det är det en ganska trevlig leksak. Vibrationerna kan vara starkare och de är inte justerbara, det är på eller av. Men det påverkar inte riktigt leksakens funktion. Den har en bra räckvidd på fjärrkontrollen och tar emot utan problem från ett kort avstånd. Slutsats: bra leksak för sovrummet, inte lämplig för resor.
Maskinöversatt från sinful.dk

Toy Joy Fjärrstyrd och Trådlös Butterflyvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful