Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Velv Or JNaja Ergonomiskt Designad Penisring var 1

Översikt

Velv Or JNaja är en ergonomisk penisring som är speciellt designad för att sitta kring penis och pungkulor. Den ger en hårdare erektion och mer kontroll för ham.

Den lilla runda tippen på Velv ger extra stimulation på mellangården under sex. Velv är idealisk för dig som har erfarenhet med användning av penisringar.

Ringen är tillverkad av ett ytterst formfast lättviktsplast som är lätt att rengöra. Ringen finns i olika storlekar.

Om du inte har provat en penisring som ska sitta kring penis och pungkulorna förut kan det vara en bra ide att experimentera med den största storleken. Ju mindre ringen är ju större stimulation och ju tajtare grepp kommer du att uppnå.

Använd ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Velv och uppnå den optimala njutningen.

Velv Or JNaja är: allergivänlig, ftalatfri, luktfri, formfast. Den kan kokas och den blir snabbt kroppsvarm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Perfekt penisring
Mats Bergström - 10. jan. 2016
Tyvärr beställde jag en storlek för liten först, men när jag beställde rätt, så måste jag säga att den är helt fantastisk och sitter perfekt. Har haft den på en hel dag, härlig känsla att gå runt och känna en härlig njutning
Välgjord produkt
Anonymous - 2. may. 2013
Denna ring är tillverkad av nylonfiber, vilket bäst kan beskrivas som plast som känns som hög kvalitet. Det finns inga irriterande svetslinjer, diskret, snyggt utseende. Passformen ska självklart följa bäraren, och eftersom det är en fast ring ska den inte sitta för hårt, men å andra sidan får man inte den kvävande känslan av en gummiring. Problemet med även välgjorda solida cirkulära ringar är att de med tiden blir obekväma eftersom de inte riktigt följer kroppen och kan skava lite. Den här ringen följer kroppsformen helt och trycker precis där den ska. Därför kan den också bäras under längre perioder än t.ex. en gummiring, om den har rätt storlek, och ger bättre uthållighet när du bär den.
Maskinöversatt från sinful.dk
Ringen måste dock passa!
Anonymous - 2. oct. 2013
När jag köpte den här produkten var det svårt att bestämma om det skulle vara en 45, 50 eller 55 mm. Mätningar gjordes och jag slutade med att prova en 50mm. När den kom trodde jag aldrig att jag skulle få igenom både testiklar och penis, men genom att dra lite här och där lyckades jag och med full erektion sitter den fint och tight, men den kan trycka lite på mellangården beroende på position och det kan ibland (tyckte jag) vara lite obekvämt. Men allt som allt, när du väl har lärt känna den, verkar det som en bra produkt om du har valt rätt storlek! Penisen måste också vara helt slapp för att ta av ringen igen eftersom formen är fast och inte kan ge vika, så den kan inte bara tas av direkt efter en orgasm.
Maskinöversatt från sinful.dk

Velv Or JNaja Ergonomiskt Designad Penisring

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful