Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Venus Butterfly Fjäril Vibrator med Fjärrkontroll var 1

Översikt

Venus Butterfly är en underbar butterfly-vibrator som styrs med fjärrkontroll.

Vibratorn levereras med remmar som gör det möjligt att ha den på sig precis som ett par trosor.

För in den lilla staven av Venus Butterfly och låt fjärilsvingarna kittla din klitoris. Klitorisretaren på Venus Butterfly ger kraftfulla och sköna vibrationer.

Kontrollera din fjäril själv eller ge fjärrkontrollen till din partner.

Obs! Venis Butterfly Fjärrkontrollen är inte trådlös.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel med Venus Butterfly och sexleksaksrengöring när du är färdig med att använda Venus Butterfly.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Fjäderlätt
Cecilia - 9. mar. 2017
Fick denna av min pojkvän och kanske inte hade varit mitt förstahandsval inom fjärilar... På mig passar den inte riktigt. Staven som skall föras in sitter liksom helt fel. För jag in staven når inte själva vibrationerna klittan. Annars så kittlar vibrationerna skönt men skulle viljat ha ett par hastigheter till... ett skönt förspel. Funkar okej när jag ligger ner :)
OK
Anonymous - 11. may. 2014
Det är faktiskt okej. Vingarna är lite hårda mot insidan av låren. och inte så bekväma att sitta ner med. fick reda på att den är bra när man går upp och ner för trappor. den har testats både för mig själv och med min man. och kommer definitivt att använda den igen. lite irriterande med sladden.
Maskinöversatt från sinful.dk
Tja...
Anonymous - 13. mar. 2024
Idén är bra, men den fungerar inte riktigt för mig/oss. För det första är vibratorn/butterflyn gjord av mycket hårt material och kan göra ont när den trycks mot samma punkt upprepade gånger - vilket händer under sex... Dessutom är det något med remmarna som går runt låren som inte riktigt fungerar i förhållande till vibratorns vinkel. Jag har försökt sätta på dem på olika sätt, men det är väldigt lätt att flytta runt saker när du börjar leka med det. Faktum är att det bara fungerar om du håller vibratorn mot klitoris i kontanter, och även då är det inte ens en fantastisk känsla :/ Slutligen kan det också kommenteras att sladden är i vägen .... Sammantaget en nedslående upplevelse, tyvärr.
Maskinöversatt från sinful.dk

Venus Butterfly Fjäril Vibrator med Fjärrkontroll

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful