Sinful 10 Days Love Challenge Parbox

Klicka på en bild för att förstora den

Sinful 10 Days Love Challenge Parbox

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

929,00 kr

  Produktbeskrivning

  Drömmer ni om att uppleva 10 fräcka dagar där erotiken står i fokus? Med Sinful 10 Days Love Challenge Parbox får ni både njutning och heta överraskningar.

  Den eleganta boxen innehåller 10 olika produkter som ni kan njuta av tillsammans. Här får ni många möjligheter att experimentera tillsammans och utforska varandra på nya sätt, och ni kan leka er fram till massor av sköna orgasmer.

  Boxen är den ultimata gåvan till din partner, oavsett om det är till Alla hjärtans dag, som bröllopsgåva eller bara som fredagsmys. Man måste faktiskt inte ha en speciell orsak, det är helt okej att bara vilja skämma bort varandra. 

  Det är upp till er att välja om ni ska vara tålmodiga och öppna en lucka om dagen, eller om ni inte kan hålla er utan bara måste öppna allt på en gång. Oavsett vad så väntar många timmar med fräcka och ångande heta lekar.

  Sinful 10 Days Love Challenge Parbox innehåller manualer till produkterna. De går att läsa på svenska, engelska, danska, norska och finska.

  Vi rekommenderar att ni köper till vattenbaserat glidmedel, så blir upplevelsen ännu bättre.

  Detaljer

  INNEHÅLL: 10 erotiska produkter.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  MÅTT: 30 cm x 28 cm x 4,5 cm.
  SPRÅK PÅ MANUALER: Svenska, danska, norska, engelska och finska.
  OBS: Vi rekommenderar att vattenbaserat glidmedel köps till för att ge en extra skön upplevelse.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stor succé! Fick den här som Alla Hjärtans Dags present av min pojkvän och vi har redan haft mycket glädje av den. Det är inte så att vi har jättemycket erfarenhet av sexleksaker, så den kan verkligen rekommenderas om man känner för att prova på lite olika grejer. Det är superfett att man har något att se fram emot varje dag och det var länge sedan vi hade sex så många dagar i rad som med den här. Om man är hyfsat frisinnad tror jag här finns något för alla smaker. Boxen är dessutom sjukt snygg och har inga opassande bilder eller liknande. Det är ett enormt plus. Vi ser fram emot att öppna de resterande luckorna under de kommande dagarna.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Spännande Spännande och kul produkt. Vi hade tyvärr svårt att vänta i 10 dagar, så vi öppna alla luckor på en och samma gång
  5 5 1

  Du recenserar: Sinful 10 Days Love Challenge Parbox

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: