Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

  • Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator  1
  • Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator  2
  • Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator  4
  • Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator produkt i hand 50

Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

129,00 kr

Produktbeskrivning

Drömmer du om djupa och intensiva klitorisorgasmer? Då är Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator ett perfekt val.

Tack vare den exklusiva och kompakta designen är det enkelt att målrikta de kittlande vibrationerna precis där det känns som bäst.

Lek dig igenom 10 kraftiga hastigheter och mönster själv eller överlåt kontrollen av Magic Silver Bullet till din partner som del i ett sexigt förspel.

Den effektiva bulletvibratorn är vattentät och ftalatfri. Den är 9 cm lång och har en diameter på 1,8 cm.

Drivs med 1 x AAA-batterier (ingår ej).

Detaljer

MATERIAL: ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
PVC-FRI: Ja.
VATTENTÄT: Ja.
LÄNGD: 9 cm.
DIAMETER: 1,8 cm.
BATTERITYP: 1 x AAA-batteri (medföljer ej).
VIBRATIONSNIVÅER: 10 olika.
INTERFACE: 1 knapp.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Stimulering
Som den förväntas Som förväntad. Helt vanlig bulletvibrator. Hade gärna fått vara ett snäpp starkare i vibrationerna. Ganska tyst och gör det den ska
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Stimulering
Kunde vara lite högre kvalité Funkar riktigt bra, liten och smidig. De 10 olika programmen funkar utmärkt och helt otroligt hur långa vissa intervaller kan vara innan den "Börjar om". Går väldigt fort att lägga till minnet vilken vibration man gillar bäst.

De tre första programmen är en konstant vibrationsstyrka som ser ut som följande.
1. Mild vibration
2. Medium vibration
3. Stark vibration.
4-10. Olika typer av intervaller

När batteriet börjar nå sitt slut så kan 3ans program efterlikna det första programmet med ett uppladdat el nytt batteri. Skulle du enbart vara ute efter konstant vibration och råkar trycka förbi så kan du bara hålla in knappen i ca 2s för att börja om.

Så till den negativa aspekten
Den interna kvalitén är lite sämre. Först upp, knappen.

På andra sidan av kretskortet som sitter i skruvhatten (Den sida som är dold/bakom gummiknappen) sitter micro-strömbrytaren. Mellan microbrytaren och gummiknappen är det en liten distans, däremellan sitter det en liten plastpinne som sitter fast i microbrytaren och går sedan in i gummiknappen.

Denna pinne går väldigt lätt sönder i sitt fäste om du skulle trycka på knappen från sidan lite för hårt tex, så här lär du vara försiktig att inte trycka på gummiknappen från sidan eller dra en uppåt då en del av brytaren sitter i gummiknappen. Hela den konstruktionen skulle kunna göras bättre.

Det andra problemet är att kretskortet sluter sin kontakt med vibratorn när du skruvar på locket igenom en ( ) yta som sitter på kretskortet och två kopparkontakter som sitter på sidan av vibratorns gängor. Detta är en vanlig lösning för många vibratorer. Problemet med sinfuls vibrator är att de inte har något skydd för ena sidan av kretskortet vilket resulterar i att om du skruvar på locket för hårt så hamnar koppar kontakterna imellan distansen för kontakterna på kretskortet och även skär in i PCBn. Detta skulle sinful enkelt kunna lösa igenom att rotera hela kretskortet 45 grader medurs. Men tills de fixat det så lär du vara försiktig med att inte skruva på batterilocket för "hårt" då det väldigt lätt resulterar i en halv-trasig vibrator.

Det tredje problemet är att vibratorn verkar lossna efter ett tag, speciellt om du ofta använder de starkare vibrationsalternativen. Det i kombination med mellanrummet mellan batteriet och väggen på vibratorn medför att vibratorn låter betydligt mycket mer än vad den borde göra.

Är man inte kräsen för lite högre ljud efter ett tag och är försiktig så funkar vibratorn utan problem.
5 4 1

Du recenserar: Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.