Sinful Anal Training Set

Klicka på en bild för att förstora den

  • Sinful Anal Training Set  1
  • Sinful Anal Training Set  2
  • Sinful Anal Training Set  3
  • Sinful Anal Training Set  4
  • Sinful Anal Training Sæt Silikone Pack 90

Sinful Anal Training Set

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

299,00 kr

Produktbeskrivning

Sinful Anal Training Set är perfekt till dig som gärna vill experimentera med anal stimulans.

Setet innehåller 3 analpluggar i olika storlekar, så att du gradvist, och i din egen takt, kan vänja dig vid en mer fyllande stimulans. 

Om du är nybörjare inom anal stimulans så bör du börja med den lilla pluggen. När du har fått lite mer erfarenhet så kan du gå vidare med mellan pluggen och när du är redo för en fyllig stimulans så kan du använda den stora pluggen.

Du kan t.ex. använda Sinful Anal Training Set så att du vänjer dig med känslan av anal stimulans innan du har analsex. Är du kvinna så kan du använda en av de tre pluggarna för att stimulera under vaginalt sex.

Vi rekommenderar att du alltid använder mycket vattenbaserat analglidmedel när du använder Sinful Anal Training Set, eftersom kroppen inte producerar naturlig lubrikation där bak. Glidmedlet gör det mer behagligt att föra in pluggarna, plus att det blir bekvämare att använda dem.

Måtten på de tre pluggarna i Sinful Anal Training Set är följande:
Liten - 11 x 2,9 cm. Mellan - 12,2 x 3,7 cm. Stor - 13,3 x 5 cm.

Detaljer

MATERIAL: Medicinsk silikon.
ALLERGENER: Ftalatfri.
LITEN PLUGG:
- Längd: 11 cm (10 cm förs in).
- Diameter: 2,9 cm.
MELLAN PLUGG:
- Längd: 12,2 cm (10,5 cm förs in).
- Diameter: 3,7 cm.
STOR PLUGG:
- Längd: 13,3 cm (11,3 cm förs in).
- Diameter: 5 cm.
VATTENTÄT: Ja.
REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
BRUKSANVISNING: Engelska.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Nja. Den runda basen skav mot mina skinkor och gjorde det obehagligt med allt utom den minsta. Annars bra kvalitet och härlig yta.
5 3 1
Genomsnittligt betyg
Bra, men mkt ådror på den stora Dem första två storlekarna har jag inga problem med. Dem är väldigt sköna och jag kommer snabbt till orgasm. Men som nybörjare har jag lite svårt för ådrorna på den största. Det är en bra storlek speciellt för att tänja innan anal sex. Men ådrorna är lite för mkt för min smak och nivå. Lätta att rengöra . Bra sug och rörlighet. TIPS: använd kondom för att använda i vaginan
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Bra form Jag beställde settet framförallt för den stora pluggen, som hade de dimensioner och den form som jag letat efter. Även de mindre är dock användbara. Alla tre har ett trevligt utförande med behaglig slät yta. Någon liten kant från gjutningen finns, vilket man får räkna med i den här prisklassen. Value for money.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Bra kvalité Bra kvalité på de här. Hade önskat att den största var något mindre eftersom det är så stor skillnad i storlek mellan den och den mellersta. Men man kan alltid en köpa en till!
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Känslan Perfekt för att mjuka upp för att kunna få sin partner i sig efteråt. Känns även skönt att ha den i medan han o jag har vaginalt samlag. Lätt att föra in och ut. Även om vi inte använder den största delen så kan säkert någon annan gilla den.
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Bra set Med dessa tre har man basen för bra stimuli. Den stora är väl stor för min smak.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Bra första produkt. En mycket bra första produkt. Kittet hjälper dig att arbeta sig uppnåt och kunna ta emot större saker. Jag och min fru har mycket glädje då någon utav dom kan vara i henne under tiden vi har vaginalt samlag. Rekommenderas för nybörjaren.
5 5 1

Du recenserar: Sinful Anal Training Set

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.