Sinful Kinky Goodiebox - LIMITED EDITION

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sinful Kinky Goodiebox - LIMITED EDITION produktbild 2

Sinful Kinky Goodiebox - LIMITED EDITION

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Ge din partner en extremt fräck överraskning med Sinful Kinky Goodiebox - LIMITED EDITION.

  Boxen innehåller inte mindre än 15 olika delar, både sexleksaker och bondageutrustning, från de kända och populära märkena Sinful och Obaie.

  Det finns produkter till både män och kvinnor, och de är perfekta att njuta av tillsammans under såväl sex som förspel. Ni kan också förverkliga era hetaste bondagefantasier, och experimentera både med spanking och att binda fast varandra.

  Det totala värdet uppgår till hela 2200 kr, och Kinky Goodiebox säljs i begränsad upplaga.

  Slå till nu och gör ett riktigt kap.

  Detaljer

  INNEHÅLL: 15 olika produkter, både sexleksaker och fräck bondageutrustning.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Kinky
  Överraskande hög kvalitet! Jättekul paket med allt från det mest basala till några saker man knappt hört talas om. Kul att kunna experimentera uppåt från en väldigt trygg startpunkt. Själv kände jag mig väl tveksam till ett par grejer (läs bröstvårteklämmor och piska) - men det var uppenbart att, även om man inte använder allt, är det ett väldigt prisvärt paket. Väldigt sleak och snygg design vilket jag uppskattar som har lite svårt för typ rosa ådriga penisreplikor med sugkopp - som jag uppfattar som lite vulgära. Vad gäller vibrerande delar är jag MYCKET nöjd - bra tryck i vibrationerna, kul olika program, vibrerande bullet med många användningsområden och framförallt TYSTA! Min enda tveksamhet är kring om kedjorna till hand-/fotbojor verkligen håller om man skulle råka rycka till lite hårt i dom (har inte provat ännu, men de ser onekligen lite veka ut). Sammanfattningsvis: Grejer till både honom och henne , snyggt, PRISVÄRT!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Kinky
  Glad överaskning! Köptes då jag tänkte att det kunde vara kul med lite blandade bondage och kinkysaker. Blev ett väldigt bra köp! Sleeven är något som varken jag eller min partner någonsin ens visste fanns och blivit en av våra favoriter nu. Väldigt bra mix av allt man kan tänkas vilja leka med och testa till ett väldigt bra pris!

  Bojorna är skönt vadderade så de är behagliga att använda. Materialet på sakerna var förvånandsvärt sköna och bättre kvalitet än jag förväntade mig ! Krysset var perfekt då vi innan tänkt köpa ett men varit rätt dyrt. Perfekt paket som fler verkligen borde köpa hem och experimentera med hemma! Vi hittat tilloch med en ny fetish genom sleeven!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Kinky
  Läckra produkter Perfekta leksaker
  5 5 1

  Du recenserar: Sinful Kinky Goodiebox - LIMITED EDITION

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: