Spartacus Blown Dubbeldildo i Glas
Spartacus Blown Dubbeldildo i Glas
SPARA 27%
399,00 kr
SPARA 27%
Spartacus Blown Dubbeldildo i Glas  1

Spartacus Blown Dubbeldildo i Glas

4.9 (3)
549,00 kr 399,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

När du vill ha en sexleksak som är både elegant och effektiv är den snygga glasdubbeldildon Blown från Spartacus ett perfekt val.

I den änden kan du få glädje av ett läckert realistiskt ollon och twistmönstret i den andra änden ger extra stimulering.

Växla mellan de båda för fräck sololek, använd din favoritsida eller bjud in din partner och låt honom bestämma vilken sida som ska kittla och tillfredsställa dig.

Framställt i splitterfritt borosilikatglas som ger den en bra tyngd och en härligt len yta, vilket i sin tur gör den både lätt att föra in och behaglig att använda även en längre tid.

För en annorlunda och extra sexig upplevelse kan du kyla ned eller värma upp dildon innan bruk. 10 minuter i kylskåp eller varmt vattenbad räcker för att reta din partner med annorlunda sinnesintryck.

Eftersom Blownserien handtillverkas kan storlek och mönster skilja sig något från bilderna.

Detaljer

MATERIAL: Splitterfritt, borosilikatglas.
FTALATFRI: Ja.
BLYFRI: Ja.
ALLERGIVÄNLIG: Ja.
LÄNGD: 21,6 cm.
DIAMETER: 3,8 cm.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 15651.
Kundrecensioner
4.8
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (3)
Exklusiv och underbar

Bra produkt med en exklusiv känsla. Snyggt utförande och inga vassa kanter eller liknande. Dock lite obekvämt att rengöra i sprickorna som finns i twisterdelen då de är ganska djupa och tunna. Fungerar om du trycker in en trasa eller liknande med nageln, inte idealiskt, men det är att bara petig. Sammantaget mycket nöjd! Tråkigt att detinte följde med en förvaringspåse då jag inbillar mig att den är benägen att repa. Läs mer

-
5 5 1
Mångsidig glasdildo

Mycket fin glasdildo med en vanlig penissida och en mer räfflad som känns väldigt bra. Det enda är att man måste vara extra försiktig när man tvättar som S säger, men det är en liten sak. Läs mer

-
5 5 1
Vacker som karamell

Underbart vacker dildo. Visserligen fick jag intrycket av produktbilden att den andra änden är ojämn. På grund av ljusets brytning var samma effekt uppenbar i den jag fick. Men i verkligheten är det en spiral. Samma mönster upprepas vid basen av den andra änden. Och den starka mönstringen ger fantastisk stimulans. Jag är helt galen iden här. Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se