TENGA 3D Module Masturbator
TENGA 3D Module Masturbator
SPARA 32%
269,00 kr
SPARA 32%
TENGA 3D Module Onaniprodukt  1
TENGA 3D Module Onaniprodukt  2
TENGA 3D Module Onaniprodukt  3
TENGA 3D Module Onaniprodukt  4
TENGA 3D Module Onaniprodukt  5
TENGA 3D Module Onaniprodukt  6

TENGA 3D Module Masturbator

4.2 (1)
399,00 kr 269,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Tenga 3D Module är en snygg och spännande onaniprodukt från den den japanska sexleksaksproducenten Tenga. Som producent av några av världens med populära produkter till män har Tenga ännu en gång lyckats att skapa en genomtänkt och mycket diskret onaniprodukt.

Tenga 3D Module har en konstnärisk design som ger en intens stimulering. Den är tillverkad av mjuk TPE-gummi som känns realistisk mot huden.

När du ska använda Tenga 3D så börjar du med att vända ut och in på produkten så att du får glädje av den stimulerande designen inne i själva produkten. På för lite vattenbaserat glidmedel innan du tränger in så får du en realistisk känsla.

Tenga 3D produkterna vann i 2012 en Red Dot Award för “Bästa produkt design”.

Så här rengör du Tenga 3D:

Tvätta onaniprodukten grundligt, både invändigt och utvändigt. Använd rengöringsmedel till sexleksare för optimal rengöring. Sätt produkten på själva hållaren och låt den torka. När den är torr kan du sätta på locket och packa ner den till nästa gång lusten kommer.

Detaljer

MATERIAL: TPE-gummi.
FTALATFRI: Ja.
LÄNGD: Från 11,5 - 40 cm.
DIAMETER: Elastisk cm.
VIKT: 290 g.
PASSAR TILL: Dom flesta män.
GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 12445.
Kundrecensioner
4.2
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Bra för snabbis

Denna är mycket praktisk, enkelt att använda, förvara och göra ren. Den är ganska skön att använda med de stimulerande mönstret. Tyvärr så är det två saker som drar ner betyget, det ena är att den tappar värmen för fort, som jag laddat den genom att lägga den i varmt vatten innan användning, Det andra är att den är för trångför mig då jag är ganska grovt utrustad, det gör att det efter ett tag gör att jag tappar ståndet på grund av att den pressar ut blodet ur penis efter ett tag. För attsammanfatta det hela, för mig gäller det att komma snabbt med hjälp av denna, det går inte att köra länge för att träna uthållighet. Kan rekommendera den för en medmindre omkrets där nere då den är skön och enkel att använda, dessutom smidig förvaring och rengöring. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se