TENGA Egg Masturbator 6-pack
TENGA Egg Masturbator 6-pack
349,00 kr
Bra pris
TENGA Egg Masturbator 6-pack produktbild 1
TENGA Egg Masturbator 6-pack produktbild 2
TENGA Egg Masturbator 6-pack produktbild 3
TENGA Egg Masturbator 6-pack produktbild 4
TENGA Egg Masturbator 6-pack produktbild 5

TENGA Egg Masturbator 6-pack

4.8 (11)
349,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

De här oskyldiga små äggen är faktiskt enormt populära mastubatorer. Inuti äggskalen gömmer sig en mjuk och extremt töjbar sleeve med stimulerande struktur på insidan, där varje modell har sitt eget mönster. Välj ut din favorit och njut av den på egen hand eller tillsammans med din partner, eller stoppa ner den i resväskan innan du ger dig av hemifrån.

Knäck skalet, ta ut sleeven och häll i det vattenbaserade glidmedel som följer med, sen är det bara att tuta och köra. Sleeven är så pass töjbar att den utan problem passar alla penisstorlekar.

Sleeven är tillverkad av mjuk TPE och designad som en engångsprodukt, men om du är lite försiktig med den, använder ordentligt med glidmedel och rengör den noggrant efter varje herdestund, kan du definitivt njuta av den mer än en gång.

Tips! Nyp ihop toppen av ditt TENGA Egg på samma sätt som en kondom innan du tränger in. Det hjälper till att förhindra översträckning.

Detaljer

MATERIAL: TPE.
ALLERGENER: Ftalatfri.
LÄNGD: 6,5 - 30 cm.
DIAMETER: Upp till 15 cm.
ANTAL: 6 st.
REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
BRUKSANVISNING: Engelska.
MEDFÖLJER: Portionspåse med vattenbaserat glidmedel ingår till varje ägg.

ARTIKELNUMMER: 10303.
Kundrecensioner
4.7
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (11)
Very good and reusable

Every egg is giving a different feeling. It depends what you like. I loved them all and they are reusable if you wash them properly. Don't forget to dry them thoroughly.

-
5 5 1
Onaniägg

Väldigt tillfredsställande, även min fru gillar att använda dem på mig.

-
5 5 1
Tenga sviker dig aldrig!

Med Tenga så är det du som har kontrollen. Spelar ingen roll över hur stor, grov eller lång penis du har, du kommer alltid att få en orgasm med ett Tenga-ägg. Av alla fleshlights, masturbators mm som jag har köpt så har ingen av dem slagit Tengas ägg och det lär dem nog aldrig göra för det är just att med tenga ägget så spelar detingen roll om din storlek då det är du som bestämmer hur trång eller lös du vill att den ska vara! Läs mer

-
5 5 1
Bästa äggen

Helt klart de bästa äggen. Köpte dessa i present till min man o han älskar dom, de är lätta o använda o lätta o tvätta om man vill använda en extra gång. Mannen säger att de ger en skön känsla o älskar när jag använder dom på han Läs mer

-
5 5 1
Grym känsla

Hur härlig som helst. Tjejen och jag onanerade tillsammans. Bara det! Prova det, helt fantastiskt,

-
5 5 1
Helt perfekt present!

Var ett perfekt påskägg till sambon som verkligen uppskattades!

-
5 5 1
Helt perfekt present!

Var ett perfekt påskägg till sambon som verkligen uppskattades!

-
5 5 1
10/10

Mannen älskar dom.

-
5 5 1
Inte riktigt 100%

En rolig leksak, men som tyvärr går sönder väldigt snabbt och inte är extremt stimulerande. Kan vara kul att testa, men annars håller jag mig hellre till konkurrenterna.

-
5 4 1
Eggande

Tidigare så har vi alltid köpt något till min fru men denna gången ville jag också pröva något och köpte ett sexpack tengaeggs. Riktigt häftigt! Normalt sett så kan jag hålla mig så länge jag vill i princip men inte med denna. Otroligt stimulerande! Har hittills bara prövat "wavy" så jag ser fram emot fem nya ägg. Störreöverraskning än Kinderägg vill jag lova! Läs mer

-
5 5 1
En riktig vinnare

Min partner visade mig den här produkten och vi bestämde oss för att köpa den. Jag har aldrig förut sett någon finna sig tillrätta så snabbt. Han njuter så mycket att han fullständigt försvinner. Det får honom att komma varje gång och är ett bra sätt för mig att känna att “jag också kan”. Det har även hjälpt mig att blibättre på att använda mina händer under tiden och utforska hans kropp. Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se